Καλές εμφανίσεις στη Νότια Αφρική για την Αρκαδιανού

 
Καλές εμφανίσεις στη Νότια Αφρική για την Αρκαδιανού
Καλές εμφανίσεις στη Νότια Αφρική για την Αρκαδιανού
tennisnews team Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 - 14:07

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, η Άννα Αρκαδιανού πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στη Νότια Αφρική. Η 15χρονη αθλήτρια του Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου συμμετέχει στο Gauteng North Junior ITF της Grade 4 κατηγορίας, όπου προκρίθηκε στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά του διπλού.

Η Αρκαδιανού συνεχίζει τις πολύ καλές προσπάθειές της στη Νότια Αφρική. Αυτή την εβδομάδα, η 15χρονη Ελληνίδα αθλήτρια βρίσκεται στην πόλη Pretoria και αγωνίζεται στο Gauteng North Junior ITF, διοργάνωση της Grade 4 κατηγορίας.

Στον 1ο γύρο, η Άννα επιβλήθηκε της Νοτιαφρικανής Havana Dauncey με 6-2, 6-2, ενώ στον 2ο γύρο κέρδισε την επίσης Νοτιαφρικανή Angela Georgieva, με 6-4, 7-5. Στα προημιτελικά αντιμετώπισε την κορυφαία παίκτρια του ταμπλό, τη Maxine Bateman από τη Νότια Αφρική. Κοίταξε στα μάτια την 17χρονη τενίστρια, Νο. 322 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF, αλλά μετά από μια κλειστή αναμέτρηση ηττήθηκε με 7-5, 6-3.

Αυτός ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος προημιτελικός για την Αρκαδιανού, Νο. 592 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors. Είχε φτάσει στα προημιτελικά και στο Wanderers Junior ITF την προηγούμενη εδβομάδα, στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής.

Στα διπλά, η Άννα έχει ανοιχτές υποχρεώσεις, καθώς προκρίθηκε χθες στην ημιτελική φάση. Συνεργάζεται με την Georgina Kaindoah από την Τανζανία και στον 1ο γύρο κέρδισαν τις Νοτιαφρικανές Carmen Fichardt και Linge Steenkamp, με 7-6 (6), 6-1.

Στα προημιτελικά, οι δύο τενίστριες επικράτησαν των Kimberly Bhunu και Sasha Taruberekera από τη Ζιμπάμπουε, με 6-3, 6-4, για να προκριθούν στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τις κορυφαίες του ταμπλό και οικοδέσποινες, Maxine Bateman και Margo Landmann.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots