Στον τελευταίο γύρο Αρκαδιανού και Σκορίλας

 
Στον τελευταίο γύρο Αρκαδιανού και Σκορίλας
Στον τελευταίο γύρο Αρκαδιανού και Σκορίλας
tennisnews team Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 - 10:25

Η Άννα Αρκαδιανού και ο Αλέξανδρος Σκορίλας κέρδισαν τις αναμετρήσεις τους για τον 2ο προκριματικό γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου και χρειάζονται από μια νίκη ακόμα, για να μπουν στο κυρίως ταμπλό.

Η Άννα Αρκαδιανού, η οποία πήρε bye για τον 2ο προκριματικό γύρο, κέρδισε τη Ρωσίδα Alina Lebedeva σε μια δυνατή αναμέτρηση, με 6-2, 7-6 (7).

Ακόμα πιο κλειστός ήταν ο αγώνας του Αλέξανδρου Σκορίλα με τον Λευκορώσο Aleksei Khomich, με τον Έλληνα παίκτη να καταφέρνει να πάρει τη νίκη στο τέλος, με 6-3, 3-6, 12-10.

Ο Αριστοτέλης Θάνος δεν κατάφερε να μπει στον τελευταίο γύρο των προκριματικών, καθώς ηττήθηκε από τον Κορεάτη Yeongseok Jeong, Νο.10 στο ταμπλό, με 6-3, 6-4.

Και η Μαρία Κοντολαιμάκη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον 2ο προκριματικό γύρο, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Σλοβάκα Laura Svatikova, No.2 στο ταμπλό, με 6-0, 6-0.

Σήμερα θα ολοκληρωθούν τα προκριματικά, με δυο ελληνικές παρουσίες. Ο Σκορίλας θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Alexander Lebedev, No.2 στο ταμπλό, ενώ η Αρκαδιανού θα παίξει με τη Ρουμάνα Gabriela Aura Zarnoveanu, Νο.11 στο ταμπλό.

Για το κυρίως ταμπλό θα γίνουν 3 αναμετρήσεις με ελληνικό ενδιαφέρον. Η Μαρία Κάλλιστρου θα παίξει με τη Γερμανίδα Laura Schaeder, No.2 στο ταμπλό και Νο.543 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, η Χαρά Μεϊδάνη θα αντιμετωπίσει την Andrea Gamiz, No.1 στο ταμπλό και Νο.505 στον κόσμο, ενώ ο Γιάννης Σταμούλος θα αναμετρηθεί με τον Βούλγαρο Alexander Donski, Νο.585 στον κόσμο.

Τέλος, θα αρχίσει σήμερα και ο 1ος γύρος των διπλών, με 5 αγώνες να έχουν ελληνικό ενδιαφέρον. Οι Αριστοτέλης Θάνος και Γιάννης Ξυλάς θα αντιμετωπίσουν το Νο.3 ζευγάρι του ταμπλό, τους Simon Carr και Ryan Nijboer.

Οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Alexander Donski θα παίξουν με τους Κορεάτες Yeongseok Jeong και Uisung Park, ενώ οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Σέργης Κυρατζής θα αντιμετωπίσουν τους Daniil Glinka και Jakub Paul.

Στις γυναίκες, οι Άννα Αρκαδιανού και Elina Nepliy θα παίξουν με τις Jessica Fowler και Fanny Norin, ενώ οι Γαλάτεια Μεσοχωρίτου και Elena Gemovic με τις Stefanie Auer και Gabriela Aura Zarnoveanu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots