Marcos Baghdatis Tennis Academy: Ξεκινούν οι εργασίες για την ακαδημία του Παγδατή στη Λεμεσό

 
Marcos Baghdatis Tennis Academy: Ξεκινούν οι εργασίες για την ακαδημία του Παγδατή στη Λεμεσό
tn team Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 - 22:28

Μια νέα ακαδημία τένις, αυτή του Μάρκου Παγδατή, θα ανοίξει στη Λεμεσό της Κύπρου.

Την Τρίτη (30/01) πραγματοποιήθηκε στο θέρετρο της Λεμεσού, City of Dreams, μια εκδήλωση με αφορμή την έναρξη των εργασιών της ακαδημίας τένις του Μάρκου Παγδατή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε φυσικά και ο Κύπριος πρωταθλητής, ο οποίος μίλησε για το έργο και τον σκοπό της ακαδημίας.

Εκτός από ιδρυτής, ο Μάρκος Παγδατής θα είναι και διευθυντής της ακαδημίας, που σκοπό έχει να προσφέρει την ευκαιρία σε άτομα όλων των ηλικιών να έρθουν σε επαφή με το τένις.

"Η Marcos Baghdatis Tennis Academy δεν είναι μόνο μια εγκατάσταση. Είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου που έχω στην καρδιά μου εδώ και πολύ καιρό. Αυτό το όνιρο δεν είναι να αφήσουμε μόνο μια κληρονομιά, αλλά έχει μια βαθιά επιθυμία να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά και τους λάτρεις του τένις στην Κύπρο. Στόχος μας, είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον, όπου κάθε νέος, έφηβος ή ενήλικας θα μπορεί να έρθει, όχι μόνο για να μάθει και να βελτιώσει τις δεξιότητές του στο τένις, αλλά και για να απολαύσει το ταξίδι, να διασκεδάσει, να γίνει μέλος μια ευρύτερης κοινότητας τένις", ανέφερε ο Παγδατής, φιναλίστ στο Australian Open του 2006 και πρώην Νο.8 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots