Επανεκλογή Σπύρου Ζαννιά στην Ολυμπιακή Επιτροπή της ITF

 
Επανεκλογή Σπύρου Ζαννιά στην Ολυμπιακή Επιτροπή της ITF
tn team Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 - 15:51

Επανεκλέχθηκε ο Σπύρος Ζαννιάς στην Ολυμπιακή Επιτροπή της Διεθνούς Ομοσπονδίας-ITF, θέση την οποία κατέχει από το έτος 1999, έχοντας συμμετάσχει σε επτά Ολυμπιακούς Αγώνες. Η θητεία ολοκληρώνεται την 31.12.2025.

Η πλήρης σύνθεση έχει ως εξής, όπως ανακοινώθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Τένις-ITF:

Πρόεδρος: David Haggerty (Πρόεδρος ITF, Μέλος της ΔΟΕ)

Μέλη: Wenbin Liu (Γενικός Γραμματέας της Κινεζικής Ομοσπονδίας Τένις), Tarak Cherif (Πρόεδρος της Αφρικανικής Ομοσπονδίας Τένις), Naohiro Kawatei (Μέλος του Δ.Σ. της ITF), Stefan Fransson (Επικεφαλής Διαιτησίας ITF), Alicia Masoni de Morea (Αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Αργεντινής), Gilles Moretton (Πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις), Mary Pierce (Μέλος του Δ.Σ. της ITF, τέσσερες τίτλοι Grand Slams), Sandi Procter (Πρόεδρος της Βρετανικής Ομοσπονδίας Τένις), Megan Rose (Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Τένις των ΗΠΑ), Arantxa Sanchez-Vicario (τέσσερα ολυμπιακά μετάλια, είκοσιένα τίτλοι Grand Slams) Ruth Wipfli (Αντιπρόεδρος της Ελβετικής Ολυμπιακής Επιτροπής), Mark Woodforde (Μέλος του Δ.Σ. της ITF, δώδεκα τίτλοι Grand Slams), Σπύρος Ζαννιάς (Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας)

Παρατηρητές: Ross Hutchins (ATP), Neil Robinson (WTA)

Ο Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο David Haggerty, τους Αντιπροέδρους, Brian Hainline, Salma Mouelhi Guizani, Bulat Utemuratov, Rafael Westrupp και τα Μέλη του Δ.Σ. της ITF για την τιμή. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τους επί 29 χρόνια Συνεργάτες μου στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., τα Σωματεία-Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α., που με τιμούν διαχρονικά με την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους.»

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots