The Kalimera Kriti Tennis Experience (vid)

 
The Kalimera Kriti Tennis Experience (vid)
tn team Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 - 15:03

Το Kalimera Kriti Hotel & Village Resort δημιούργησε το νέο sports notion "The Kalimera Kriti Tennis Experience", μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης με στιγμές tennis σε ένα ξενοδοχειακό θέρετρο ενσωματωμένο στο φυσικό περιβάλλον με θέα το Κρητικό πέλαγος.

Μια εμπειρία tennis στο μεγαλύτερο tennis center της Ελλάδας με 20 state of the art χωμάτινα γήπεδα, 6 artificial grass γήπεδα και 2 γήπεδα padel (και επιπλέον 3 για το 2024), όπου μπορείτε να χαρείτε την Κρητική φιλοξενία.

Το νέο sports notion βίωσαν οι νικητές του instagram διαγωνισμού του www.tennisnews.gr και Kalimera Kriti Hotel & Village Resort. Οι δύο τυχεροί κέρδισαν διαμονή 2 διανυκτερεύσεων το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου 2023 πλήρη διατροφή, δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, δωρεάν μετακίνηση από/προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, καθώς και χρήση του γυμναστηρίου και όλων των υπηρεσιών του ξενοδοχείου.

Το νεαρό ζευγάρι έκανε βόλτες στους πανέμορφους κήπους του resort, χαλάρωσε στους χώρους του SPA και απόλαυσε μοναδικές μεσογειακές γεύσεις στο εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα.

Και πάνω από όλα έζησε μοναδικές στιγμές tennis στα state of the art χωμάτινα courts ζώντας το Kalimera Kriti Tennis Experience!

#kalimerakritihotel, ο απόλυτος προορισμός διακοπών και tennis στην Ελλάδα.

#thekalimerakrititennisexperience, το απόλυτο tennis and leisure trend στην Ελλάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots