Ένα παγκόσμιας κλάσης tennis centre στο Kalimera Kriti Hotel & Village Resort

 
Ένα παγκόσμιας κλάσης tennis centre στο Kalimera Kriti Hotel & Village Resort
tn team Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 18:16

Με την έναρξη της τουριστικής περιόδου 2023, το Kalimera Kriti Hotel & Village Resort, στη μαγευτική τοποθεσία Σίσι του Νομού Λασιθίου, στη Βορειοανατολική ακτή της Κρήτης, γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας του και αναβαθμίζει το αθλητικό του αποτύπωμα σε διεθνές επίπεδο. Το κύριο σκέλος και τα bungalow villages του μοναδικού αυτού παραθαλάσσιου ξενοδοχειακού συγκροτήματος τοποθετούνται αρμονικά μέσα σε πανέμορφους μεσογειακούς κήπους δίπλα σε αμμώδεις ακτές.

Το tennis centre του Kalimera Kriti Ηotel & Village Resort είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, με 20 state of the art χωμάτινα γήπεδα, 6 artificial grass γήπεδα και 2 γήπεδα padel (και επιπλέον 3 για το 2024) , με θέα τη θάλασσα. Το Kalimera Kriti Hotel & Village Resort μαζί με τον κορυφαίο παγκοσμίως εξειδικευμένο στον τουρισμό tennis και fitness, tour operator, Patricio Travel, καθώς και άλλους συνεργάτες όπως η Wilson θα παρέχει αξέχαστες αθλητικές εμπειρίες στους επισκέπτες του tennis center του.

Η αθλητική εμπειρία περιλαμβάνει επίσης το επίσημα αδειοδοτημένο Fitness First Studio, στο οποίο οι χρήστες μπορούν να λάβουν υψηλού επιπέδου συνθήκες εκγύμνασης, τόσο σε κλειστό όσο και σε ανοιχτό χώρο.

Στα πλαίσια της περιόδου οι επισκέπτες του Kalimera Kriti Hotel & Village Resort θα μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα μεγάλο αριθμό tennis events που θα προσφερθούν σε συνεργασία με εγχώριους και διεθνείς αθλητικούς φορείς και συλλόγους. Στα εν λόγω events, πιστοποιημένοι και υψηλού επιπέδου προπονητές θα παρέχουν προγράμματα εκμάθησης σε ενηλίκους και παιδιά, κάθε αθλητικού επιπέδου, τόσο σε ομαδικά τμήματα όσο και σε προσωπικά μαθήματα.

Η αρχή πραγματοποιήθηκε τo διάστημα από τις 15 ως τις 22 Απριλίου, όπου το Kalimera Kriti Hotel & Village Resort, αποτέλεσε προορισμό για 135 Γερμανούς τενίστες, κυρίως από την περιοχή της Βαυαρίας, στα πλαίσια του BTV (Bayerischer Tennis Verband) LK Camp "Classic", που οργανώθηκε από το Patricio Travel. Στα πλαίσια της διοργάνωσης υλοποιήθηκαν 4 LK αγώνες (2 singles, 2 doubles), πρωτοποριακές, match-oriented στρατηγικές για την προπόνηση και αγώνες στα πλαίσια του training package, καθώς και πολλές ακόμη δράσεις.

Οι διοργανωτές, όλοι τους έμπειρα και πιστοποιημένα LK tournament (Leistungsklasse ή performance class) στελέχη, παρείχαν στους συμμετέχοντες συνοδευτικό athletic training (εξειδικευμένο για tennis warm-up και Theraband stability training), "Tips to go" / συζήτηση tennis με τους προπονητές και 5 training sessions των 90 λεπτών με 6-8 άτομα ανά session σε 2 courts

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, το Kalimera Kriti Hotel & Village Resort μαζί με το Patricio Travel θα υλοποιήσουν σημαντικά σε μέγεθος και αθλητικό επίπεδο tournaments με τη συμμετοχή εκατοντάδων Γερμανών τενιστών. Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν τα ακόλουθα events:

  1. Tennis-Point Sunshine LK-Camp από τη Tennis-Point από τις 29 Απριλίου ως τις 6 Μαίου
  2. Tennis MasterCamp by Patrik Kühnen από τις 6 ως τις 13 Μαίου, ένα premium event που συνδυάζει tennis με yoga, pilates και διαλογισμό

Παράλληλα, το Kalimera Kriti Hotel & Village Resort βρίσκεται σε διαδικασία μορφοποίησης, από κοινού με κορυφαίους Ελληνικούς συλλόγους και ακαδημίες tennis, των επόμενων υψηλού επιπέδου tennis events για το ελληνικό κοινό tennis, παντός ηλικίας και αθλητικού επιπέδου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots