Μπήκε κυρίως ταμπλό ο Σκορίλας

 
Μπήκε κυρίως ταμπλό ο Σκορίλας
© tennisnews.gr
tn team Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 - 14:23

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας έκανε το 2 στα 2 στο Vila Real de Santo Antoniο της Πορτογαλίας και εξασφάλισε την πρόκρισή του στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF.

Ο Σκορίλας, ο οποίος έχασε μόλις για μια θέση την απευθείας είσοδο στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης της Πορτογαλίας, αλλά την κέρδισε επάξια μέσα από τα προκριματικά.

Μετά την άνετη χθεσινή του νίκη επί του Miguel Pereira Lopes με 6-0, 6-2, ο 23χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.744 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, κέρδισε σήμερα τον Joao Dinis Silvia με 4-6, 6-3, 10-6, για τον τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Μετά την απώλεια του 1ου σετ, ο Σκορίλας πήρε ένα προβάδισμα με 4-1 στο 2ο σετ, στο οποίο κράτησε τον έλεγχο έως το τέλος. Στη συνέχεια έκανε καλό ξεκίνημα στο match tie-break, προηγήθηκε με 5-1 και διατήρησε τα ηνία μέχρι το τέλος, για να ολοκληρώσει σε 2 ώρες και 1 λεπτό τη νίκη του.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό ο Σκορίλας θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Michael Vrbensky, No.1 στο ταμπλό και Νο.303 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, σε μια πολύ δύσκολη αποστολή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots