Πρεμιέρα με Ισραήλ η Εθνική στο Oeiras

 
Πρεμιέρα με Ισραήλ η Εθνική στο Oeiras
tn team Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 - 22:23

Με το Ισραήλ θα πραγματοποιήσει αύριο στο Οeiras της Πορτογαλίας την πρεμιέρα της η Εθνική μας ομάδα των γυναικών, που παίζει για την άνοδο στην 1η κατηγορία του Billie Jean King Cup.

Το Ισραήλ αποτελείται από τη Lina Glushko (No.268 WTA), τη Shavit Kimchi (Νο.517 WTA), τη Mika Buchnik (Νο.861 WTA) και την Mika Dagan Fruchtman (No.1030 WTA).

Θυμίζουμε πως η ελληνική αποστολή, με team captain την Αγνή Στεφάνου, αποτελείται από τη Μαρία Σάκκαρη (No.9 WTA), τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ (Νο.152 WTA / No.143 doubles), τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο.193 WTA / Νο.196 doubles) και τη Μάρθα Ματούλα (Νο.569 WTA / No.466 doubles).

Στο Pool A του τουρνουά της 2ης κατηγορίας της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Billie Jean King Cup βρίσκονται ακόμα η διοργανώτρια Πορτογαλία, η Βοσνία & Ερζεγοβίνη και η Μάλτα.

Σήμερα ξεκίνησαν οι αγώνες, με την Ελλάδα να έχει ρεπό. Η Πορτογαλία και η Βοσνία πήραν τις πρώτες νίκες για τον όμιλο, με τις Πορτογαλίδες να κερδίζουν με 3-0 το Ισραήλ και τις Βόσνιες να επικρατούν με 2-1 της Μάλτας.

Οι ομάδες που θα πάρουν τις δυο πρώτες θέσεις στον όμιλο θα παίξουν στα πλέι οφ του τουρνουά το Σάββατο, για να διεκδικήσουν την άνοδο στην 1η κατηγορία του Billie Jean King Cup.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots