Παίκτης της χρονιάς στη Sun Belt Conference o Παλιούρας

 
Παίκτης της χρονιάς στη Sun Belt Conference o Παλιούρας
tn team Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 - 15:34

O Δημήτρης Παλιούρας αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της περιφέρειας Sun Belt Conference για το 2024, σε μια μεγάλη διάκριση για τον Έλληνα αθλητή στα ετήσια βραβεία SBC Men's Tennis Awards and All-Conference Teams, που ανακοινώθηκαν αυτή την εβδομάδα.

Ο Παλιούρας, ο οποίος είναι 20 ετών, πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σπουδάσει και να παίξει στο κολεγιακό πρωτάθλημα από τη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται στο πανεπιστήμιο Eastern Washington University.

Έμεινε αήττητος όσες φορές έπαιξε από το Νο.1 της ομάδας του σε αγώνες στην περιφέρεια Sun Belt (5-0), για να κερδίσει πανάξια αυτή τη διάκριση.

Ο κορυφαίος παίκτης των "Eagles", πέτυχε και δυο πολύ μεγάλες νίκες αυτή τη σεζόν ενάντια σε παίκτες κατάταξης: απέναντι στο Νο.111 Connor van Schalkywyk του ODU με 6-3, 4-6, 6-4 και απέναντι στο Νο.93 Mario Marti Serrano του Troy University, με 6-1, 2-6, 6-3.

Από τις 16 Φεβρουαρίου έχει να ηττηθεί ο νεαρός Έλληνας τενίστας, ο οποίος θα συμμετέχει στο μεγάλο ραντεβού του 2024 Sun Belt Conference Men’s Tennis Championship έχοντας 9 διαδοχικές νίκες στο ιστορικό του.

Εκτός από τις νίκες που σημείωσε εντός της περιφέρειας Sun Belt, έχει κάνει κι ακόμα μεγαλύτερες νίκες και σε αγώνες εκτός περιφέρειας, όπως αυτή εις βάρος του Lucas Olivier, Νο.63 στην κατάταξη του κολεγιακού, από το Stetson University, αλλά και του Eric Grevelius από το South Florida, του Hugo Salmeron από το Kennesaw State και του Vanja Dobrnjac του Jacksonville State.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots