Υποτροφία για μεταπτυχιακό για τη Ρεντούλη!

 
Υποτροφία για μεταπτυχιακό για τη Ρεντούλη!
Υποτροφία για μεταπτυχιακό για τη Ρεντούλη!
tennisnews team Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 - 5:40

Η Αναστασία Ρεντούλη πήρε δυο πτυχία από το Mississippi State University και εξασφάλισε υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών από το NCAA!

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία των πανεπιστημιακών πρωταθλημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, 21 αθλήτριες πήραν υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές αυτό το καλοκαίρι και οι 2 απ' αυτές ήταν Ελληνίδες!

Ο λόγος για την Αναστασία Ρεντούλη, που ολοκλήρωσε φέτος τις σπουδές της στο Mississippi State, και για την Έλενα Χριστοφή, που σπούδασε στο University of Georgia και εκτός από την υποτροφία, έχει λάβει και μια υποψηφιότητα για το βραβείο της αθλήτριας της χρονιάς στο NCAA.

"Νιώθω μεγάλη τιμή που εκπροσωπώ το Mississippi State University και λαμβάνω την υποτροφία μεταπτυχιακών σπουδών του NCAA. Υπήρξε πολλή αβεβαιότητα τους τελευταίους 2 μήνες για όλους, οπότε αυτό το βραβείο μου έδειξε για άλλη μια φορά πως στο MSU είμαστε μια οικογένεια, γιατί έφτασα σ' αυτό χάρη στην καθοδήγηση που είχα από σημερινό κα πρώην προσωπικό. Αυτό το βραβείο είναι παραπάνω από μια υποτροφία για μένα. Εκπροσωπεί την τεράστια ανάπτυξη που είχα τα τελευταία 5 χρόνια ως 'Bulldog' και θα είμαι για πάντα ευγνώμων γι' αυτό", είπε η Ρεντούλη.

Η Ρεντούλη είχε μια αξιοθαύμαστη πορεία τόσο στα γήπεδα του κολεγιακού πρωταθλήματος, όσο και στα μαθήματα. Σε 5 χρόνια στο πανεπιστήμιο του Μισισίπι ολοκλήρωσε δυο προπτυχιακά προγράμματα, στα Χρηματοοικονομικά & Μάρκετινγκ και στις Δημόσιες Σχέσεις. Θα χρησιμοποιήσει την υποτροφία της για να κάνει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Αθλητισμού στη Σκωτία, την περίοδο 2020-2021.

Εντός γηπέδου, η Ρεντούλη είχε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός από τα πιο επιτυχημένα τμήματα τένις στην ιστορία του πανεπιστημίου. Το 2018 και το 2019 συμπεριλήφθηκε στην All-SEC Second Team, ενώ είχε το κορυφαίο ρεκόρ νικών στα μονά στην ομάδα των 'Bulldogs'.

Το 2018 και το 2019, εκτός από τη διάκριση του All-SEC Second Team, η Ελληνίδα αθλήτρια πέτυχε και την ακαδημαϊκή διάκριση του CoSIDA Academic All-District, για δυο διαδοχικές χρονιές. Επίσης της αποδόθηκε 4 φορές το ITA Scholar Athlete & SEC Adademic Honor Roll Honoree.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots