Άψογο Σαββατοκύριακο για τη Ρεντούλη

 
Άψογο Σαββατοκύριακο για τη Ρεντούλη
tennisnews team Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 - 18:20

Η Αναστασία Ρεντούλη είχε ένα άψογο Σαββατοκύριακο και βοήθησε το πανεπιστήμιο του Misssissippi State να πετύχει δύο άνετες νίκες. Στους δύο αγώνες που έδωσε στα μονά, η Ελληνίδα αθλήτρια, που διανύει την πρώτη της μόλις χρονιά στο κολεγιακό πρωτάθλημα, απώλεσε μόλις 5 games.

Η Ρεντούλη είχε ένα άψογο Σαββατοκύριακο, πετυχαίνοντας δύο άνετες νίκες στα μονά, για τη γυναικεία ομάδα τένις του πανεπιστημίου του Misssissippi State.

To Σάββατο, το Mississippi State κέρδισε με 6-1 το πανεπιστήμιο του New Mexico. Σε αυτή τη συνάντηση, η 18χρονη Αναστασία συνέτριψε την Ruth Copas με 6-1, 6-1, ενώ κέρδιζε και στα διπλά, μέχρι να διακοπεί το σετ που έδωσε.

Συνεργάστηκε με την Kristina Vozniak και κέρδιζαν με 4-3 τις Ludivine Burgiere και Sharon Coone, όταν ο αγώνας τους διακόπηκε επειδή είχαν ολοκληρωθεί τα άλλα δύο σετ των διπλών που γινόντουσαν παράλληλα και είχε κριθεί ήδη το συνολικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Την Κυριακή, το Mississippi State κέρδισε με 7-0 το DePaul, σε ακόμα μια σαρωτική εμφάνιση για το πανεπιστήμιο του Μισισίπι. Η Ρεντούλη κέρδισε στα μονά την Zaina Sufi, με 6-3, 6-0. Στα διπλά είχε ξανά προβάδισμα με 4-3 με τη συμπαίκτριά της, απέναντι στις Sufi και Jarret Fisher, όταν το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν γνωστό και το σετ τους διακόπηκε.

Από την έναρξη της φετινής χρονιάς, το Mississippi State έχει κερδίσει τις 5 από τις 6 αναμετρήσεις του. Επόμενο ραντεβού για τις "Bulldogs" θα είναι την Παρασεκυή, 19 Φεβρουαρίου, στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα, όπου θα αντιμετωπίσουν το University of Alabama.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots