Τιμήθηκε με 2 βραβεία η Ρεντούλη

 
Τιμήθηκε με 2 βραβεία η Ρεντούλη
Τιμήθηκε με 2 βραβεία η Ρεντούλη
tennisnews team Τρίτη, 22 Μαϊος 2018 - 18:00

Η Αναστασία Ρεντούλη η οποία εκπροσωπεί το πανεπιστήμιο Mississipi State University στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Η.Π.Α, τιμήθηκε με 2 βραβεία στα "Intercollegiate Tennis Association Sportmanship awards" στη Νότια περιφέρεια.

Η Ελληνίδα τενίστρια έλαβε το βραβείο Arthur Ashe Leadership & Sportmanship και το βραβείο Cissy Leary Sportmanship στη Νότια περιφέρεια, όπου περιλαμβάνει όλα τα πανεπιστήμια της Division I, στις πολιτείες του Mississipi, Alabam και Louisiana.

To βραβείο Arthur Ashe δίνεται κάθε χρόνο στους αθλητές που παρουσιάζουν εξαιρετικές αγωνιστικές επιδόσεις, καθώς και για την εξωσχολική δράση τους, το αθλητικό τους πνεύμα, χαρακτηριστικά ηγέτη τους και το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο.

Το βραβείο Cissy Leary δίνεται κάθε χρόνο στους αθλητές που δείχνουν αφοσίωση στην ομάδα, σκληρή δουλειά, θάρρος και συνεργασία με τους συναθλητές τους. Επιπλέον, σπουδαίος παράγοντας είναι τα επιτεύγματα που πετυχαίνουν εντός και εκτός του Πανεπιστημίου.

Στις χριστουγεννιάτικες διακοπές της στην Αθήνα, η Ρεντούλη έδωσε το παρόν σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων, όπου διασκέδασε με τα παιδιά κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

Η Ρεντούλη είναι ένα από τα 14 μέλη της ομάδας κοινωνικής εργασίας της περιφέρειας στο γυναικείο τένις. Η δράση της έχει τεράστιο αντίκτυπο στην πανεπιστημιούπολη του Mississippi State University και στην κοινότητα του Starkville, από τότε που μπήκε στην ομάδα, το φθινόπωρο του 2015.

Στο αγωνιστικό μέρος, η Ρεντούλη ήταν εντυπωσιακή αυτή την σεζόν, έχοντας συνολικό ρεκόρ 22-7 στα μονά, ενώ η ομάδα της έχει ρεκόρ 14-4 (7-2 στην περιφέρεια της).

"H Ana (σ.σ Ρεντούλη) έχει βελτιωθεί αρκετά από τότε που εντάχθηκε στην οικογένεια του Mississippi State Bulldog". Δήλωσε ο προπονητής της Daryl Greennan. "Είναι μια ώριμη νεαρή γυναίκα, που έχει πετύχει σε όλους τους τομείς, και ως αθλήτρια και ως φοιτήτρια. Η αφοσίωση της είναι η θετική της προσέγγίιη σε όλο αυτό, το οποίο εξασφαλίζει σημαντικό πλεονέκτημα τόσο για τον εαυτό της όσο και για την ομάδα της, συμβάλλοντας όλο ένα και περισσότερο στην επιτυχία της ομάδας. Η Ana εμφανίζει ισχυρές ηγετικές ικανότητες και είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιάσει τον ρόλο του αρχηγού στην ομάδα την ερχόμενη σεζόν".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots