ATP
Απόστολος Τσιτσιπάς: "Από τα καλύτερα τουρνουά του Στέφανου"

 
Απόστολος Τσιτσιπάς: "Από τα καλύτερα τουρνουά του Στέφανου"
tn team Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 20:03

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς έκανε λόγο για ένα από τα καλύτερα τουρνουά στην καριέρα του Στέφανου, ενώ στάθηκε στον επαγγελματισμό που έδειξε όλο αυτό το διάστημα.

"Ήταν ένα από τα καλύτερα τουρνουά του, από προπονητικής σκοπιάς. Tο επίπεδό του ήταν από τα καλύτερα στο χώμα. Ήταν συγκεντρωμένος και παρέμεινε έτσι για πολύ, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικό. Μακάρι να το ξαναδούμε αυτό στο μέλλον και να δούμε πολύ καλά τένις από τον Στέφανο. Του αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά και για τη συνεργασία που είχε με την ομάδα και με εμένα, που είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν είμαι μόνο ο προπονητής του, είμαι και ο πατέρας του. Ήταν επαγγελματίας, φοβερή συνεργασία. Όταν ξέρεις τι κάνεις στην προπόνηση, βγαίνει και στο γήπεδο", είπε ο Απόστολος Τσιτσιπάς, που επίσης έδωσε συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Monte-Carlo Masters.

"Ποτέ δεν είχα αμφιβολία ότι θα έπαιζε σε αυτό το επίπεδο. Αλλά, ξέρετε, ο Στέφανος είναι ονειροπόλος και είναι ακόμα πολύ νέος στην ψυχή και στο μυαλό. Ως νέος άνθρωπος πρέπει να πιστεύεις στη ζωή, στους στόχους που βάζεις. Γι' αυτό είμαστε εκεί, για να τους υπενθυμίζουμε ότι αξίζουν να είναι αυτό που είναι", πρόσθεσε ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου.

Ο Απόστολος έκανε και ένα σχόλιο για τη Βαρκελώνη, λέγοντας πως ο Στέφανος θα αγωνιστεί στο Barcelona Open την επόμενη εβδομάδα μόνο αν νιώσει σωματικά έτοιμος, συνεπώς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσύρει τη συμμετοχή του, ώστε να επικεντρωθεί στα δυο επόμενα Masters, της Μαδρίτης και της Ρώμης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots