ATP
Medvedev: "Ακόμα φοβόμαστε τον Nadal"

 
Medvedev: "Ακόμα φοβόμαστε τον Nadal"
© Mutua Madrid Open
tn team Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 13:38

O Daniil Medvedev είπε στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου στη Μαδρίτη πως ακόμα υπάρχει φόβος και δέος για τους υπόλοιπους παίκτες, όταν βρίσκεται σε ένα χωμάτινο τουρνουά ο Rafael Nadal.

Δεν έχει σημασία αν θα είναι σε καλή κατάσταση ή όχι, ο Medvedev ξεκαθάρισε πως ο Nadal πάντα θα είναι ο Nadal και πάντα θα τον φοβούνται οι υπόλοιποι παίκτες στο χώμα.

"Όταν είδα τις δηλώσεις του στη Βαρκελώνη, εκείνες που έλεγε ότι δεν ήταν φαβορί, σκέφτηκα ότι αυτό δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, γιατί με το που θα πατήσει το πόδι του στο χώμα ο Rafa, όλοι οι αντίπαλοί του αισθανόμαστε φόβο", είπε συγκεκριμένα ο Medvedev, στις δηλώσεις που έκανε χθες στους δημοσιογράφους στη Μαδρίτη, μετά τη δύσκολη νίκη του επί του Matteo Arnaldi.

Και συμπλήρωσε: "Έτσι είναι, ακόμα φοβόμαστε και μας έδειξε το γιατί χθες κόντρα στον De Minaur, όπου ήταν σε θέση να παίξει για 2 ώρες και να κερδίσει. Κάθε μέρα θα νιώθει και καλύτερα, σίγουρα θα είναι πολύ επικίνδυνος. Θα είναι διασκεδαστικό για τους φιλάθλους να βλέπουν την πρόοδό του, αλλά για τους αντιπάλους του θα είναι δύσκολο."

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots