ATP
Ξανά με ανατροπή ο Medvedev, συνεχίζει ο Ruud (vids)

 
Ξανά με ανατροπή ο Medvedev, συνεχίζει ο Ruud (vids)
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 20:03

O Daniil Medvedev χρειάστηκε νέα ανατροπή, αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Sebastian Korda και μπήκε στους "16" της Μαδρίτης. Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του στο τουρνουά ο Casper Ruud.

O Medvedev δεν είχε καθόλου εύκολο απόγευμα απέναντι στον Korda, κατάφερε όμως να ανατρέψει τα πράγματα και να πάρει τη νίκη με 5-7, 7-6 (4), 6-3, για να μπει στους "16" καλύτερους του Mutua Madrid Open.

Δυο πόντους μακριά από την ήττα σε 2 περιπτώσεις βρέθηκε ο Medvedev, που αρχικά είδε το 40-0 να γίνεται 40-40 στο σερβίς του στο 4-5, ενώ και στο 5-6 ήταν δυο πόντους μακριά από τον αποκλεισμό στο 30-30, κρατώντας τελικά το σερβίς του.

Κατάφερε να κερδίσει τους 5 από τους 7 τελευταίους πόντους του tie-break και να το κατακτήσει με 7-4, για να κάνει και το μοναδικό break του 3ου σετ ο Medvedev, που ολοκλήρωσε την ανατροπή κερδίζοντας τα 3 τελευταία games του παιχνιδιού, σε 2 ώρες και 25 λεπτά.

Αύριο ο Medvedev θα διεκδικήσει την είσοδο στα προημιτελικά απέναντι στον Alexander Bublik, που πέρασε επίσης με ανατροπή, κερδίζοντας τον Ben Shelton με 3-6, 7-6 (2), 6-4.

 

Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του και το νικηφόρο του σερί ο Casper Ruud, που μετά τη Βαρκελώνη έφτασε τις 7 διαδοχικές νίκες σήμερα, κερδίζοντας σε 79 λεπτά τον Cameron Norrie, με 6-2, 6-4.

Στον 4ο γύρο ο Ruud θα αντιμετωπίσει τον Felix Auger-Aliassime, που έμεινε μόνο 36 λεπτά στο γήπεδο, αφού ο Jakub Mensik εγκατέλειψε με τραυματισμό στο 6-1, 1-0 υπέρ του Καναδού.

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots