ATP
Sinner: "Όλοι κάνουν λάθη, αλλά δεν είναι εύκολο να παίξεις μετά" (pic)

 
Sinner: "Όλοι κάνουν λάθη, αλλά δεν είναι εύκολο να παίξεις μετά" (pic)
© Monte-Carlo Masters
tn team Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 18:52

Ο Jannik Sinner μίλησε για το λάθος που τον αδίκησε και του στέρησε ένα break στο 3ο σετ, το οποίο και πιστεύει ότι άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα.

Παρότι αναγνωρίζει ότι δεν θα έπρεπε να τον είχε επηρεάσει, ο Sinner θεωρεί πως εξαιτίας αυτού του λάθους έγινε ότι έγινε στο 3ο σετ και έχασε τον έλεγχό του, αποδίδοντας σ' αυτό ακόμα και τις κράμπες που άρχισε να έχει στο αριστερό του πόδι μετά το 4-2.

"Από τη στιγμή που έγινε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ανήκει στο παρελθόν. Είναι δύσκολο να το αποδεχτώ, γιατί έπαιζα πολύ καλό τένις και τακτικά όλα πήγαιναν στη σωστή κατεύθυνση. Ευτυχώς ή δυστυχώς, όλοι κάνουν λάθη, και εγώ κάνω λάθη. Οι κράμπες ήταν πιθανότατα μια συνέπεια αυτού που συνέβη, γιατί μπαίνει στο μυαλό σου και μετά δεν είναι εύκολο να παίξεις. Έκανα πάντως ό,τι μπορούσα. Ο Στέφανος ανέβασε το επίπεδό του, αυτό συμβαίνει όταν αλλάζει το momentum. Γι' αυτό είναι διασκεδαστικό το τένις", είπε συγκεκριμένα ο Ιταλός.

Θυμίζουμε πως ο Sinner προηγήθηκε από νωρίς με break στο 3ο σετ της αναμέτρησής του με τον Στέφανο Τσιτσιπά και στο 5ο game είχε 2 ευκαιρίες για να κάνει το break και να πάρει ένα προβάδισμα που θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί, με 4-1.

Στη δεύτερη ευκαιρία του η μπάλα στο δεύτερο σερβίς του Στέφανου ήταν καθαρά έξω, δηλαδή είχαμε διπλό λάθος, ωστόσο ούτε ο διαιτητής, αλλά ούτε και ο Sinner σταμάτησαν τον πόντο. Ο Τσιτσιπάς τον κέρδισε και το game συνεχίστηκε.

Από το 7ο game κι έπειτα, με το σκορ στο 4-2, ο Sinner άρχισε να χωλαίνει σωματικά και ο Τσιτσιπάς γύρισε ανέτρεψε τελικά τα πράγματα, κερδίζοντας το 3ο σετ με 6-4 και παίρνοντας μια τεράστια πρόκριση για τον τελικό του Monte-Carlo Masters.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots