ATP
Ταξιδεύει στη Βαρκελώνη ο Rafa

 
Ταξιδεύει στη Βαρκελώνη ο Rafa
© Barcelona Open
tn team Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 - 17:17

Σύμφωνα με τα ισπανικά media o Rafael Nadal θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη και σκοπεύει να επιστρέψει στους αγώνες την επόμενη εβδομάδα.

Οι ανησυχίες σχετικά με το μέλλον του Ισπανού θρύλου αυξήθηκαν μετά και την απόσυρσή του από το Monte-Carlo Masters, όμως απ' ότι φαίνεται ο Rafa σκοπεύει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Cadena Ser, ο Rafa θα ταξιδέψει αύριο στη Βαρκελώνη και θα συνεχίσει εκεί την προετοιμασία του, η οποία δεν σταμάτησε άλλωστε καθόλου όλες αυτές τις εβδομάδες στα γήπεδα της ακαδημίας του στη Μαγιόρκα.

Το πρόβλημα για τον Ισπανό, είναι πως ακόμα δεν νιώθει έτοιμος να επιστρέψει στα ματς, αφού αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στους κοιλιακούς του, που τον ταλαιπωρεί όταν σερβίρει και υπάρχει και ο φόβος του να κάνει τα πράγματα χειρότερα αν βιαστεί να επιστρέψει, ενόψει και του Roland Garros.

Το τουρνουά της Βαρκελώνης πάντως ξεκινάει αυτή τη Δευτέρα και πολύ σύντομα θα ξέρουμε αν ο Rafa θα παίξει τελικά για πρώτη φορά στο χώμα μετά από 2 χρόνια. Θυμίζουμε πως και στο Indian Wells είχε ταξιδέψει, που είναι και πολύ πιο μακρινό ταξίδι, αλλά τελικά δεν επέστρεψε.

Τελευταία φορά που έπαιξε στη Βαρκελώνη ο Nadal ηταν το 2021, όταν είχε κατακτήσει για 12η φορά το τρόπαιο, κερδίζοντας σε έναν τρομερό τελικό τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots