Το σήκωσαν στο διπλό Αυγέρης και Παγώνης στον Μαραθώνα

 
Το σήκωσαν στο διπλό Αυγέρης και Παγώνης στον Μαραθώνα
© tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 17:29

Οι Αλέξανδρος Αυγέρης και Ραφαήλ Παγώνης κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό του διεθνούς τουρνουά της Tennis Europe "Σταύρος Παναγόπουλος" στον Μαραθώνα, ενώ προκρίθηκαν και στον τελικό του μονού, όπου θα αναμετρηθούν αύριο.

Οι Αυγέρης και Παγώνης κυριάρχησαν στον σημερινό τελικό του διπλού της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας στα 14άρια της Tennis Europe, κερδίζοντας τους Ιταλούς Edoardo Ghiselli και Marco Giovagnoli με 6-2, 6-0.

Ο Αυγέρης κατέκτησε τον 1ο τίτλο του στο 2024 και τον 6ο συνολικά στην καριέρα του σε τουρνουά της Tennis Europe. Οι 5 από αυτούς είναι στα 14άρια, ενώ οι 4 είναι στα διπλά.

Ο Παγώνης, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στο μονό στο Ηράκλειο την προηγούμενη εβδομάδα, έφτασε τους 15 τίτλους καριέρας σε διοργανώσεις Tennis Europe σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Απ' αυτούς, οι 6 είναι στα διπλά και οι 9 στα μονά.

Αύριο αμφότεροι οι δυο Έλληνες αθλητές θα διεκδικήσουν τον τίτλο στα μονά, αφού πριν παίξουν τον τελικό του διπλού, είχαν προκριθεί και στον τελικό του μονού.

Ο Παγώνης, Νο.1 στο ταμπλό, επικράτησε του Γιάννη Μοτσάκου με 6-0, 6-3, ενώ ο Αυγέρης κέρδισε στον άλλον ημιτελικό τον Ιταλό Marco Brignoli με 6-3, 6-2.

Στο τουρνουά των κοριτσιών, πρωταθλήτριες στο διπλό αναδείχθηκαν οι Λυδία Παναγιωτίδου και Κωνσταντίνα Βολονάκη. Η Παναγιωτίδου προκρίθηκε και στον τελικό του μονού, όπου θα παίξει αύριο.

Οι αυριανοί τελικοί των μονών θα αρχίσουν στις 10:00 το πρωί.

Όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα εδώ

Φωτογραφίες: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots