Φιναλίστ Χριστοφή και Σακελλαρίδη στην Ιταλία

 
Φιναλίστ Χριστοφή και Σακελλαρίδη στην Ιταλία
tn team Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 13:06

Τη 2η θέση πήραν στο διπλό του ITF W35 τουρνουά του Santa Margherita di Pula οι Έλενα Χριστοφή και Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Οι δυο Ελληνίδες τενίστριες, ηττήθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της Σαρδηνίας από την Πολωνή Martyna Kubka και την Ολλανδέζα Eva Vedder, με 7-5, 6-3.

Θυμίζουμε πως για τη Σακελλαρίδη, αυτό ήταν το 11ο διαδοχικό τουρνουά στο οποίο έφτασε μέχρι τον τελικό, με την 21χρονη Ελληνίδα τενίστρια να έχει κερδίσει 6 τίτλους σ' αυτό το διάστημα, από τους 7 που έχει κατακτήσει συνολικά φέτος.

Για τη Χριστοφή ήταν το 2ο συνεχόμενο τουρνουά στο Santa Margherita di Pula που έπαιξε στον τελικό, αφού την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πρωταθλήτρια σε ακόμα ένα "35άρι".

Η Σακελλαρίδη, η οποία βρίσκεται στο Νο.161 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών, έχει 7 τίτλους φέτος, 23 συνολικά στην καριέρα της στα διπλά, ενώ έχει και 5 στα μονά.

Η Χριστοφή, Νο.308 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, έχει κερδίσει 2 τίτλους φέτος και 13 συνολικά στην καριέρα της.

Οι δυο Ελληνίδες είχαν πάρει bye για τα προημιτελικά αυτή την εβδομάδα στο Santa Margherita di Pula. Εκεί απέκλεισαν με walkover τη Σλοβένα Ela Nala Milic και την Ιταλίδα Aurora Zantedeschi, ενώ στα ημιτελικά κέρδισαν την Ταϊλανδή Punnin Kovpitukted και την Ελβετίδα Katerina Tsygourova με 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots