Αγωνιστική δράση "Θησέα" Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με τη Hary K Tennis Academy

 
Αγωνιστική δράση "Θησέα" Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με τη Hary K Tennis Academy
tn team Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 14:04

Σε πλήρη δράση είναι η αγωνιστική ομάδα του “Θησέα” Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με την HaryK Tennis Academy! Σε τουρνουά που έγιναν στην Αττική, οι αθλητές και οι αθλήτριες μας συμμετείχαν και έπαιξαν πολύ καλό τένις, ενώ κατέκτησαν τίτλο και έφθασαν στον τελικό!

Ειδικότερα, o Γιάννης Αρνέλλος συμμετείχε σε τρία τουρνουά. Στο Καβούρι στην ηλικία έως 12 ετών στο τουρνουά της σειράς Kavouri Tennis Club κατέκτησε την 1η θέση παίζοντας πολύ καλό τένις σε όλα τα παιχνίδια του. Παράλληλα, σε τουρνουά επιπέδου Ε3 στο Χαϊδάρι και στο Χαλάνδρι έφθασε στην 8άδα και στη 16άδα αντίστοιχα στην κατηγορία των Αγοριών έως 12 ετών.

Η Έλλη Μπάνου έφθασε στον τελικό του τουρνουά στο Καβούρι και συμμετείχε στο κυρίως ταμπλό της κατηγορίας των κοριτσιών έως 12 ετών (στο τουρνουά του Χαϊδαρίου).

Η Βάσια Μάρκου, αγωνιζόμενη στην κατηγορία των Κοριτσιών έως 16 ετών, έφθασε στην 16άδα στο Χαλάνδρι .

O Γιάννης Χαριάτης έφθασε στη 16άδα στο τουρνουά του Καβουρίου και συμμετείχε στο κυρίως ταμπλό σε αυτό του Χαλανδρίου στην κατηγορία των Αγοριών έως 12 ετών.

Στο κυρίως ταμπλό συμμετείχαν, επίσης, οι: Alexia Buraga στην κατηγορία των Κοριτσιών έως 12 ετών στο τουρνουά του Καβουρίου Νεκτάριος Τσακάλας στην κατηγορία των Αγοριών έως 12 ετών (στο τουρνουά του Χαϊδαρίου και στο Καβούρι) Μάνος Μπαμπατζάνης στην κατηγορία των Αγοριών έως 10 ετών στο τουρνουά του Καβουρίου και σε αυτό της Ραφήνας στην ίδια κατηγορία. Θοδωρής Σπανός στην κατηγορία των Αγοριών έως 10 ετών στο τουρνουά του Καβουρίου

"Τα παιδιά μέσα από τους αγώνες βρίσκουν ρυθμό και βλέπουμε οτι έρχονται τα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και είμαστε μέσα στους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους για την συνεργασία που έχουμε. Στον “Θησέα” Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με την HaryK Tennis Academy έχουμε ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια για την ανάδειξη ταλέντων στο τένις και είμαι χαρούμενος που η συνεργασία μας σιγά σιγά φέρνει αποτελέσματα” αναφέρει σε δήλωσή του ο Ηead Coach
Χάρης Κρυσταλλόγιαννης, ATP Level A tennis coach.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots