WTA
1η νίκη στο χώμα από το 2022 για την Osaka (vids)

 
1η νίκη στο χώμα από το 2022 για την Osaka (vids)
© Jimmie48/WTA
tn team Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 - 17:16

H Naomi Osaka έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε τον πρώτο της αγώνα στο χώμα από το 2022. Πρόωρα αποχαιρέτησε το τουρνουά της Μαδρίτης η Paula Badosa.

H Osaka επέστρεψε στο χώμα για 1η φορά μετά το Roland Garros του 2022 και κατάφερε να κερδίσει στο πρώτο της παιχνίδι την Greet Minnen με 6-4, 6-1.

Έκανε καλό παιχνίδι η κάτοχος 4 Grand Slams τίτλων, η οποία κέρδισε τα 8 από τα 9 τελευταία games της αναμέτρησης και "σφράγισε" τη νίκη της σε 79 λεπτά.

Στον 2ο γύρο του Madrid Open, η Osaka θα έχει μια δύσκολη αποστολή, απέναντι στη Νο.15 του ταμπλό, Liudmila Samsonova.

Εκτός 2ου γύρου έμεινε η Paula Badosa, η οποία ηττήθηκε από την Ισπανίδα qualifer, Jessica Bouzas Maneiro, με 2-6, 6-3, 6-3.

Και σήμερα αγωνίστηκε με περιορισμούς και ενοχλήσεις η Badosa, που όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της αναγκάζεται να αγωνίζεται με ενέσεις κορτιζόνης και αυτός είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να συνεχίσει να παίζει τένις για λίγα χρόνια ακόμα.

Στον 2ο γύρο η Bouzas Maneiro, η οποία είναι μόλις 21 ετών, θα αντιμετωπίσει τη Νο.9 του ταμπλό, Jelena Ostapenko.

Το νικηφόρο της σερί μετά τον τίτλο στη Ρουέν συνεχίζει η Sloane Stephens, η οποία κέρδισε τη Martina Trevisan με 6-3, 5-7, 6-4. Στον 2ο γύρο η Stephens θα αντιμετωπίσει την Elise Mertens και η νικήτρια αυτού του αγώνα θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με την Donna Vekic. Η Vekic κέρδισε σήμερα την Laura Siegemund με 6-1, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots