ATP
Αποσύρθηκε από τη Ρώμη ο Alcaraz

 
Αποσύρθηκε από τη Ρώμη ο Alcaraz
© Mutua Madrid Open
tn team Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 - 13:55

Η χωμάτινη σεζόν συνεχίζει να μην εξελίσσεται καθόλου καλά για τον Carlos Alcaraz, που μετά τον αποκλεισμό του από τα προημιτελικά της Μαδρίτης, απέσυρε τη συμμετοχή του από το Masters της Ρώμης εξαιτίας του τραυματισμού του στο χέρι.

"Αφού έπαιξα στη Μαδρίτη, ένιωσα ενοχλήσεις στο χέρι μου. Σήμερα έκανα εξετάσεις και έχω μυϊκό οίδημα, κάτι που προκλήθηκε από τον τελευταίο μου τραυματισμό. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στη Ρώμη. Χρειάζομαι ξεκούραση για να αναρρώσω και να μπορέσω να παίξω χωρίς πόνο, στο 100% μου", έγραψε στη σχετική δημοσίευση ο Alcaraz.

Δεν έχουν πάει καθόλου καλά τα πράγματα για τον 21χρονο Ισπανό, Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη, στη φετινή χωμάτινη σεζόν. Εξαιτίας του τραυματισμού του στο δεξί χέρι αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Monte-Carlo Masters και από το Barcelona Open.

Η Μαδρίτη ήταν το πρώτο τουρνουά που έπαιξε στη χωμάτινη σεζόν, αλλά έχασε στα προημιτελικά από τον Andrey Rublev και δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Θα χάσει και τη Ρώμη και πλέον απομένει μόνο το Roland Garros, από το οποίο μας χωρίζουν μόλις 3 εβδομάδες (26 Μαΐου - 9 Ιουνίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots