Τελικός στο διπλό στο 100άρι της Φλόριντας η Γραμματικοπούλου

 
Τελικός στο διπλό στο 100άρι της Φλόριντας η Γραμματικοπούλου
tn team Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 - 23:45

Σε ακόμα έναν πολύ μεγάλο τελικό στο διπλό θα παίξει η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, στη διοργάνωση των 100.000 δολαρίων του Bonita Springs στη Φλόριντα.

Η Γραμματικοπούλου και η Ουκρανή συμπαίκτριά της, Valeriya Strakhova, επικράτησαν της Λιθουανής Justina Mikulskyte και της Αμερικανίδας Christina Rosca με 2-6, 6-3, 10-5, για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της χωμάτινης W100 διοργάνωσης της ITF.

Μετά το χαμένο 1ο σετ, Γραμματικοπούλου και Strakhova ήταν αισθητά καλύτερες στο 2ο, στο οποίο κέρδισαν τα 4 από τα 5 τελευταία games. Στη συνέχεια κυριάρχησαν και στο match tie-break, στο οποίο προηγήθηκαν με 6-1 και τελικά το ολοκλήρωσαν με 10-5, έπειτα από 1 ώρα και 25 λεπτά συνολικού αγώνα.

Ο άλλος ημιτελικός θα γίνει αύριο, μεταξύ των Fanny Stollar και Lulu Sun και των Elvina Kalieva και Maria Mateas.

Η Βαλεντίνη, Νο.104 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, θα διεκδικήσει τον 2ο μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της (μαζί με το 100άρι της Βαλένθια), μετά το 125άρι που έιχε κερδίσει στο Μπαρανκίγια της Κολομβίας μαζί με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Στη φετινή σεζόν θα διεκδικήσει τον 2ο τίτλο της, μετά το 75άρι του Σπλιτ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots