Ξανά "στοπ" από την Chirico για Γραμματικοπούλου

 
Ξανά "στοπ" από την Chirico για Γραμματικοπούλου
tn team Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 - 21:26

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου βρήκε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το εμπόδιο της Louisa Chirico μπροστά της και δεν κατάφερε να το ξεπεράσει παρότι πάλεψε δυνατά, στο τουρνουά των 100.000 δολαρίων του Bonita Springs στη Φλόριντα.

Η Γραμματικοπούλου κοίταξε στα μάτια την Chirico για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, αλλά ούτε τώρα κατάφερε να την ξεπεράσει, γνωρίζοντας την ήττα με 7-5, 7-5, για τον 1ο γύρο του τουρνουά των 100.000 δολαρίων του Bonita Springs στη Φλόριντα.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.211 στον κόσμο, επέστρεψε από το 2-4 στο 1ο σετ και ισοφάρισε σε 4-4 και σε 5-5, όμως έχασε τα 2 επόμενα games. Στο 2ο σετ ήταν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτησή του, καθώς προηγήθηκε με 5-3, με την Αμερικανίδα αυτή τη φορά να κερδίζει 4 games στη σειρά και να το κατακτά και αυτό με 7-5.

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα, η Βαλεντίνη είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά στο τουρνουά 60.000 δολαρίων του Charlottesville και εκεί την είχε σταματήσει στα 3 σετ η Chirico, η οποία βρίσκεται στο Νο.283 του κόσμου αλλά στο παρελθόν έχει φτάσει μέχρι και το Νο.58.

Στον 2ο γύρο της διοργάνωσης του Bonita Springs, η Chirico θα αντιμετωπίσει την Βρετανίδα Emily Appleton.

Η Γραμματικοπούλου στο μεταξύ θα παραμείνει στη Φλόριντα και θα επικεντρωθεί στο διπλό, όπου είναι στο Νο.1 του ταμπλό, μαζί με την Ουκρανή Valeriya Strakhova.

Στον 1ο γύρο οι δυο τους είχαν κερδίσει τις Liv Hovde και Maya Joint με 6-2, 6-4 και θα παίξουν στα προημιτελικά με τις Isabella Barrerra Aguirre και Cookie Jarvis-Tredgett.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots