ATP
Στα ημιτελικά της Μαδρίτης ο Fritz (vids)

 
Στα ημιτελικά της Μαδρίτης ο Fritz (vids)
© Mutua Madrid Open
tn team Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 - 0:36

O Taylor Fritz απέκλεισε τον Francisco Cerundolo στα 3 σετ και προκρίθηκε για 2η φορά στην καριέρα του σε έναν ημιτελικό Masters 1000 διοργάνωσης στο χώμα.

Η εξαιρετική πορεία του Fritz στη Μαδρίτη συνεχίζεται, με τον Αμερικανό να κερδίζει και τον Cerundolo με 6-1, 3-6, 6-3 και να παίρνει την πρόκριση για τους "4" καλύτερους του Mutua Madrid Open. Αυτή ήταν η 250ή νίκη της καριέρας του.

Ο Fritz θα είναι για 2η φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά ενός χωμάτινου Masters, μετά την πορεία του μέχρι τα ημιτελικά του Monte-Carlo πέρσι.

Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς ο Αμερικανός και κέρδισε σε λιγότερο από μισή ώρα το 1ο σετ, το οποίο άνοιξε με 2 break και προηγήθηκε με 5-0.

Ο Cerundolo ήρθε αντιμέτωπος με διπλό break point στο 1-1, 15-40 στο 2ο σετ, αλλά κράτησε το σερβίς του και πέρασε στην αντεπίθεση, για να κάνει το break στο 8ο game και να προηγηθεί με 5-3. Στη συνέχεια έσβησε ένα ακόμα break point και κράτησε το σερβίς του για το 6-3.

Η μοναδική ευκαιρία του Cerundolo να πάρει και το ματς ήρθε στο 7ο game του 3ου σετ, όταν προηγήθηκε με 3-3, 15-30, ο Fritz όμως βρήκε μεγάλα σερβίς και κράτησε για το 4-3. Στο αμέσως επόμενο game έκανε και το break o Αμερικανός, για να "σφραγίσει" τη νίκη με love service game για το 6-3.

Την Παρασκευή ο Fritz θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev, για μια θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Rublev έκανε τη μεγάλη νίκη επί του Carlos Alcaraz, με 4-6, 6-3, 6-2.

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots