Ξεκίνησε με νίκη στο Charlottesville η Γραμματικοπούλου

 
Ξεκίνησε με νίκη στο Charlottesville η Γραμματικοπούλου
tn team Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 - 21:28

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου άνοιξε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο δυνατό W75 τουρνουά του Charlottesville στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Γραμματικοπούλου κέρδισε στην πρεμιέρα της στο χωμάτινο τουρνουά του Charlottesville την Fanny Stollar από την Ουγγαρία, Νο.267 στον κόσμο, με 6-2, 7-5.

Ήταν ένα πολύ καλό ματς για την 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που κέρδισε τα 8 από τα 10 πρώτα games της αναμέτρησης και προηγήθηκε με 6-2, 2-0. Στο 2ο σετ κατάφερε να μείνει ψύχραιμη όταν η Stollar έκανε την αντεπίθεσή της, με την Ουγγαρέζα να προηγείται με 4-3 και με 5-4.

Η Βαλεντίνη από εκείνο το game και μετά κέρδισε τους 12 από τους 15 τελευταίους πόντους, πήρε το 2ο σετ με 7-5 και ολοκλήρωσε την αποστολή της σε 92 λεπτά αγώνα.

Στον 2ο γύρο του τουρνουά του Charlottesville, η Βαλεντίνη έχει πιθανούς αντιπάλους τη μόλις 17χρονη Αμερικανίδα Akasha Urhobo, καθώς και την πιο έμπειρη Kathinka Von Deichmann, Νο.279 στον κόσμο.

Στο διπλό η Βαλεντίνη αγωνίστηκε χθες, μαζί με τη Μεξικανή Ana Sofia Sanchez, ηττήθηκαν όμως από τις Αμερικανίδες Anna Rogers και Alana Smith, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots