WTA
Το μήνυμα της Sabalenka προς τους φαν της (pic)

 
Το μήνυμα της Sabalenka προς τους φαν της (pic)
© Miami Open
tn team Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 - 11:08

Δυο εβδομάδες μετά από τον θάνατο του Konstantin Koltsov, η Aryna Sabalenka δημοσίευσε ένα μήνυμα μέσω των social media, ευχαριστώντας τους ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο που τη στηρίζουν.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους φαν μου για την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης που έλαβα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Τα όμορφα λόγια σας σημαίνουν πολλά και τα κουβαλάω μαζί μου κάθε μέρα. Είμαι ευγνώμων σε όλους σας", έγραψε η Λευκορωσίδα τενίστρια στο story που ανέβασε.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη δημοσίευση της Sabalenka μετά την τραγωδία της Δευτέρας 18 Μαρτίου, όταν ο πρώην σύντροφός της, Konstantin Koltsov, πήδηξε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου που έμενε στο Μαϊάμι.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για τρια χρόνια, μέχρι και λίγο πριν την αυτοκτονία του Koltsov. Δεν είχε γίνει γνωστό ότι χώρισαν και μέχρι τώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί το πότε ακριβώς συνέβη αυτό, γι' αυτό και τις πρώτες μέρες πιστευόταν πως ήταν ζευγάρι μέχρι και τη στιγμή του θανάτου του. Στην πρώτη της δημοσίευση μετά το συμβάν, η Sabalenka είχε αναφέρει ότι είχαν χωρίσει, χωρίς ωστόσο αυτό να το κάνει λιγότερο δύσκολο για εκείνη.

Θυμίζουμε πως η Sabalenka αγωνίστηκε στο Μαϊάμι, αλλά δεν τα πήγε καλά, αφού ηττήθηκε στο δεύτερο παιχνίδι της από την Anhelina Kalinina. Οι μόνες δημόσιες εμφανίσεις της έγιναν στα πλαίσια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων και η Λευκορωσίδα δεν έχει κάνει ακόμα οποιαδήποτε δήλωση από τότε, παρά μόνο αυτά τα δυο stories στο Instagram.

Το επόμενο προγραμματισμένο τουρνουά στο οποίο είναι δηλωμένη η Sabalenka είναι το 500άρι της Στουτγκάρδης σε δυο εβδομάδες (15-21 Απριλίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots