WTA
Έσπασε τη σιωπή της η Sabalenka: "Η καρδιά μου έχει ραγίσει - δεν ήμασταν πια μαζί"

 
Έσπασε τη σιωπή της η Sabalenka: "Η καρδιά μου έχει ραγίσει - δεν ήμασταν πια μαζί"
tn team Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 0:07

Η Aryna Sabalenka έκανε την πρώτη της δημόσια τοποθέτηση για τον θάνατο του πρώην συντρόφου της Konstantin Koltsov. Η Λευκορωσίδα ενημέρωσε πως όταν συνέβη το τραγικό συμβάν είχαν χωρίσει, ενώ ζήτησε να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της ίδιας και της οικογένειάς του.

"Ο θάνατος του Konstantin είναι μια ανείπωτη τραγωδία και παρόλο που δεν ήμασταν πια μαζί, η καρδιά μου είναι ραγισμένη. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου και της οικογένειάς του, κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου", έγραψε η Sabalenka σε story που δημοσίευσε στο Instagram.

Ήταν η πρώτη δημόσια τοποθέτηση της Λευκορωσίδας τενίστριας μετά το τραγικό συμβάν και μέσα απ' αυτό φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως είχαν χωρίσει με τον Koltsov πριν φύγει από τη ζωή, κάτι που προφανώς είχε σημασία να αποσαφηνιστεί, αφού από τη μέρα του θανάτου του γράφεται σε όλα τα media πως ήταν ζευγάρι.

Θυμίζουμε πως ο 42χρονος Koltsov, πρώην επαγγελματίας παίκτης του χόκεϊ και σύντροφος της Sabalenka για κάτι λιγότερο από 3 χρόνια, πήδηξε από το μπαλκόνι δωματίου του ξενοδοχείου St. Regis Bal Harbour Resort στο Μαϊάμι.

Η Sabalenka θα αγωνιστεί κανονικά στο Miami Open, αλλά δεν θα μιλήσει στους δημοσιογράφους, αφού προφανώς δεν θέλει να μιλήσει καθόλου γι' αυτό το θέμα. Αναμένεται να δώσει τον πρώτο της αγώνα την Παρασκευή, ενάντια στην Paula Badosa.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots