WTA
Γιόρτασε γενέθλια με νίκη η Gauff, έξω η Kasatkina (vids)

 
Γιόρτασε γενέθλια με νίκη η Gauff, έξω η Kasatkina (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 5:51

H Coco Gauff έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση ανήμερα των 20ών γενεθλίων της και προκρίθηκε εμφατικά στα προημιτελικά του Indian Wells. Εκεί θα είναι και η Yue Yuan, που έδωσε συνέχεια στην τρομερή πορεία της, πετώντας έξω και την Daria Kasatkina.

H Gauff έχασε μόλις 2 games στον 4ο γύρο του Indian Wells, συντρίβοντας την Elise Mertens με 6-0, 6-2 σε 66 μόλις λεπτά.

Η 20χρονη Αμερικανίδα, η οποία είχε και τα γενέθλιά της, προκρίθηκε για 2η διαδοχική χρονιά στα προημιτελικά του Indian Wells, ενώ αυτός θα είναι ο 12ος προημιτελικός της συνολικά σε WTA 1000 διοργάνωση.

Στα προημιτελικά η Gauff θα αντιμετωπίσει την Yue Yuan, που έδωσε συνέχεια στην τρομερή πορεία της, κερδίζοντας με ανατροπή στο τελευταίο ματς της ημέρας τη Νο.11 του ταμπλό, Daria Kasatkina, με 4-6, 6-4, 6-3.

Θα είναι ο 1ος προημιτελικός σε 1000άρι τουρνουά για τη Yuan, που είχε αποκλείσει και την Qinwen Zheng. Μόλις άλλη μια νίκη είχε στο παρελθόν σε WTA 1000 διοργάνωση η 25χρονη Κινέζα, στο Πεκίνο πέρσι.

Θυμίζουμε πως στον άλλον προημιτελικό που έγινε σήμερα γνωστός, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Emma Navarro. H Σάκκαρη κέρδισε την Diane Parry, ενώ η Navarro έκανε την έκπληξη, αφήνοντας εκτός την Aryna Sabalenka.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots