WTA
Rybakina: "Όλες μας ζοριζόμαστε σ' αυτή την επιφάνεια" (vid)

 
Rybakina: "Όλες μας ζοριζόμαστε σ' αυτή την επιφάνεια" (vid)
tn team Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 - 9:34

Μετά τις Sabalenka και Vondrousova, η Rybakina πήρε τη σκυτάλη για να θίξει τις κακές συνθήκες του σταδίου του WTA Finals στο Κανκούν, κάνοντάς το μάλιστα στις on-court δηλώσεις της, αμέσως μετά τη νίκη της επί της Μαρίας Σάκκαρη.

Η Rybakina βρήκε σθεναρή αντίσταση από τη Σάκκαρη, αλλά πήρε τη νίκη στο tie-break του 3ου σετ και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Ελληνίδα, που έχασε το 1ο σετ με 6-0, προερχόμενη μάλιστα στον αγώνα από τη βαριά ήττα της κόντρα στη Sabalenka με 6-0, 6-1.

"Τη νιώθω, τη Μαρία, για το ξεκίνημά της. Μπορεί να της πήρε κάποιο χρόνο να συνηθίσει την ταχύτητά μου. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η επιφάνεια (του γηπέδου) δεν είναι και η καλύτερη. Όλες μας ζοριζόμαστε, όλες μας", είπε η Rybakina στις δηλώσεις που έκανε μέσα από το γήπεδο, αμέσως μετά τη νίκη της.

Σχεδόν όλες οι παίκτριες που βρίσκονται στο Κανκούν έχουν θίξει το ζήτημα της επιφάνειας, με τις Sabalenka και Vondrousova να έχουν τις πιο έντονες διαμαρτυρίες μέχρι στιγμής και τη Rybakina να γίνεται η πρώτη που μιλάει γι' αυτό σε on-court συνέντευξη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots