WTA
Συνεχίζει το σερί της στο χώμα η Swiatek (vid)

 
Συνεχίζει το σερί της στο χώμα η Swiatek (vid)
© Poland Open
tn team Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 22:12

H Iga Swiatek βελτίωσε το τέλειο ρεκόρ της για το 2022 στο χώμα στο 18-0, κερδίζοντας εύκολα και τη δεύτερη αναμέτρησή της στη Βαρσοβία.

Δεν αντιμετώπισε ούτε σήμερα προβλήματα η Iga Swiatek, η οποία επιβλήθηκε της Gabriela Lee με 6-3, 6-2 και πήρε μέσα σε 72 μόλις λεπτά την πρόκριση για την προημιτελική φάση του BNP Paribas Poland Open.

Η 21χρονη Πολωνή, Νο.1 στο ταμπλό και στην παγκόσμια κατάταξη, έσβησε το μοναδικό break point που αντιμετώπισε στο παιχνίδι και "έσπασε" 3 φορές το σερβίς της Ρουμάνας lucky loser, για να φτάσει σ' αυτή την άνετη επικράτηση, τη 18η σε ισάριθμες αναμετρήσεις για φέτος στο χώμα.

Στα προημιτελικά του 250αριού της Βαρσοβίας, όπου αγωνίζεται μπροστά από τους συμπατριώτες της, η πρωταθλήτρια του Roland Garros θα αντιμετωπίσει την Caroline Garcia, No.5 στο ταμπλό. Η Γαλλίδα επικράτησε της Elisabetta Cocciaretto με 6-3, 7-5.

Στα προημιτελικά μπήκε και η φορμαρισμένη Petra Martic, η οποία νίκησε τη Maja Chwalinska με 6-3, 3-6, 6-3 και θα παίξει με τη lucky loser από την Ουκρανία, Kateryna Baindl, για μια θέση στην τελική 4άδα.

Η Jasmine Paolini "καθάρισε" στα 3 σετ την αναμέτρησή της με την Clara Burel, την οποία κέρδισε με 6-1, 6-7 (1), 6-0. Θα παίξει στα προημιτελικά με τη Viktorija Golubic, που επέστρεψε από σετ πίσω, έχασε μόνο 3 games στα 2 επόμενα, και νίκησε την Kristina Mladenovic με 6-7 (4), 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots