WTA
Kerber: "Έχω σκεφτεί το τέλος της καριέρας μου"

 
Angelique Kerber
Angelique Kerber Φωτογραφία: Instagram (@angie.kerber)
tennisnews team Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020 - 16:34

Η Angelique Kerber παραδέχτηκε πως σκέφτηκε να τερματίσει την καριέρα της κατά τη διάρκεια της διακοπής του tour, ενώ απάντησε και στο ερώτημα αν αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία της.

Σχολιάζοντας το τέλος της καριέρας της Julia Goerges, που ανακοινώθηκε πρόσφατα και με την οποία είναι καλές φίλες, η Kerber είπε στη γερμανική Die Zeit: "Είναι κρίμα που η Julia πήρε αυτή την απόφαση, λίγο μετά από την Anna-Lena (Groenefeld). Αισθάνομαι πως όλες μου οι φίλες ήδη έχουν σταματήσει, η Ana (Ivanovic), η Aga (Radwanska). Και εγώ το σκέφτηκα φυσικά μετά από την περίοδο του κορωνοϊού, όταν έμαθα να εκτιμώ τη ζωή μακριά από το tour. Οι σκέψεις είναι εκεί, βεβαίως. Αλλά πρώτα απ' όλα εμπιστεύομαι την καρδιά μου και τα συναισθήματά μου. Όσο απολαμβάνω να παίζω και είμαι σε καλή κατάσταση ώστε να μπορώ να το κάνω, αυτό είναι που αγαπώ και που θέλω να κάνω. Αποφάσισα να κάνω το καλύτερο που μπορώ και ανυπομονώ για την Αυστραλία. Η στιγμή αυτή θα έρθει, ίσως να είναι και σύντομα, αλλά δεν το γνωρίζω ακόμα."

Για το αν το 2021 μπορεί να είναι η τελευταία της χρονιά, η Γερμανίδα είπε: "Δεν θέλω να γίνω τόσο συγκεκριμένη ακόμα. Για την ώρα σπρώχνω μακριά αυτές τις σκέψεις. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν, δεν μπορώ και να τις διαγράψω τελείως. Θα το νιώσω σε κάποιο σημείο και θα πάρω την απόφαση. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει πως όταν πάρω την απόφαση αυτή, θα το κάνω μετά από πολλή σκέψη."

Όσο για το τι θα ήθελε να πετύχει ακόμα στην καριέρα της, η κάτοχος τριών (διαφορετικών) Grand Slam, απάντησε: "Θα ήθελα να κερδίσω το 4ο μου Slam στο Roland Garros. Να έχω όλα τα Grand Slam θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Αλλά αυτό είναι ακόμα πολύ μακριά, τώρα είμαι συγκεντρωμένη στην Αυστραλία."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots