WTA
Το πρόγραμμα της Σάκκαρη στο ξεκίνημα του 2021

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 Photography / WTA
tennisnews team Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 - 6:33

Δείτε που θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη τους πρώτους δυο μήνες της νέας σεζόν.

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος της σεζόν του 2021 για τις πρώτες 7 εβδομάδες από την WTA, η Mαρία Σάκκαρη διαμόρφωσε το πρόγραμμά της, το οποίο θα ξεκινήσει από το Άμπου Ντάμπι και το νεοσύστατο 500άρι τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί εκεί από τις 5 έως τις 13 Ιανουαρίου.

Το τουρνουά αυτό θα έχει χρηματικά έπαθλα που θα ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο δολάρια και έχουν δηλώσει συμμετοχή ακόμα οι Sofia Kenin, Elina Svitolina, Karolina Pliskova, Aryna Sabalenka, Garbine Muguruza και πολλές ακόμη.

Στα μέσα του Ιανουαρίου, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη, όπως και όλες οι υπόλοιπες παίκτριες, για να εκπληρώσει τις 14 ημέρες υποχρεωτικής καραντίνας έως και το τέλος του μήνα, ενώ θα έχει έναν γεμάτο Φεβρουάριο σε κάθε περίπτωση, αφού δήλωσε συμμετοχή σε τουρνουά τριών εβδομάδων στο αυστραλιανό καλοκαίρι.

Την εβδομάδα 1-6 Φεβρουαρίου θα παίξει σε ακόμα ένα 500άρι, στη Μελβούρνη, πριν το Australian Open, το οποίο θα αρχίσει στις 8 Φεβρουαρίου. Αν δεν πάει καλά το πρώτο Grand Slam της χρονιάς για την 25χρονη Ελληνίδα, θα παίξει και στο 250άρι που θα γίνει στη Μελβούρνη τη 2η εβδομάδα του Αυστραλιανού Όπεν, δηλαδή από τις 15 έως τις 21 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Μαρίας Σάκκαρη για το ξεκίνημα του 2021:

5-13 Ιανουαρίου Abu Dhabi WTA 500 Άμπου Ντάμπι
1-6 Φεβρουαρίου Melbourne WTA 500 Μελβούρνη
8-21 Φεβρουαρίου Australian Open Μελβούρνη
15-21 Φεβρουαρίου Melbourne WTA 250 Μελβούρνη

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots