WTA
Σάκκαρη στο TN: "Είμαστε προσεκτικές - υπάρχουν δυσκολίες"

 
Σάκκαρη στο TN: "Είμαστε προσεκτικές - υπάρχουν δυσκολίες"
Σάκκαρη στο TN: "Είμαστε προσεκτικές - υπάρχουν δυσκολίες"
tennisnews team Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 - 12:21

Το tennisnews.gr επικοινώνησε με τη Μαρία Σάκκαρη, που μας μετέφερε από το Παλέρμο μερικές από τις πρώτες εντυπώσεις της για την επιστροφή της αγωνιστικής δράσης στη WTA μετά από 5 περίπου μήνες.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στο Παλέρμο της Ιταλίας από την Παρασκευή, καθώς θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα στο Palermo Ladies Open, το πρώτο επίσημο διεθνές τουρνουά στο tour που θα πραγματοποιηθεί από τις αρχές του Μαρτίου.

Όλες οι παίκτριες έκαναν PCR τεστ μόλις έφτασαν στην πόλη και ένα από αυτά τα τεστ ήταν θετικό, όπως ανακοίνωσε και η διοργανωση το Σάββατο, κρατώντας την ανωνυμία της παίκτριας. Θα γίνει ακόμα ένα τεστ στα μέσα της εβδομάδας, όπως μας αποκάλυψε η Σάκκαρη.

"Κάναμε ένα τεστ μόλις φτάσαμε και νομίζω το επόμενο είναι την Τετάρτη. Είχαμε ένα κρούσμα αλλά από όσο ξέρω, γιατί δεν μας λένε πολλά, είναι απομονωμένο. Γενικά προσπαθούν να κρατήσουν τα κατάλληλα μέτρα και όλα τα πρωτόκολλα αλλά υπάρχουν πολλές δυσκολίες λόγω του ότι είναι το πρώτο τουρνουά", είπε η Ελληνίδα παίκτρια, Νο.20 στην παγκόσμια κατάταξη, στο tennisnews.gr.

Σχετικά με το αν υπάρχει γενικά ανησυχία στην ατμόσφαιρα, η Μαρία είπε: "Είμαστε όλες προσεκτικές, αλλά δε θα έλεγα ότι υπάρχει ανησυχία. Δεν κάνουμε ούτε αγκαλιές, ούτε τίποτα μεταξύ μας."

Η Μαρία βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό και θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο την Kristyna Pliskova, που βρίσκεται στο Νο.69 της παγκόσμιας κατάταξης.

Φωτογραφία: Instagram (@tomhill95)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots