WTA
Άσχημα νέα για την Andreescu (vid)

 
Άσχημα νέα για την Andreescu (vid)
Άσχημα νέα για την Andreescu (vid)
tennisnews team Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 - 17:40

Η Bianca Andreescu, η οποία εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της το 2019, δυστυχώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό της και απέσυρε τη συμμετοχή της από το ASB Classic του Ώκλαντ.

H Andreescu ήταν δικαίως μια από τις παίκτριες που ξεχώρισαν το 2019, καθώς όποτε ήταν υγιής, έδειχνε ασταμάτητη. Κατέκτησε το Indian Wells, το Rogers Cup και το US Open και τερμάτισε τη χρονιά στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης. Όλα αυτά στην πρώτη της γεμάτη χρονιά στο tour, στα 19 της χρόνια.

Η νεαρή Καναδή ωστόσο αντιμετώπισε και διάφορα προβλήματα με τραυματισμούς, δείχνοντας αρκετά ευάλωτη σ' αυτό το κομμάτι. Από τον Μάρτιο έως το τέλος της χρονιάς κατάφερε να αγωνιστεί μόλις σε 6 τουρνουά.

Ο τραυματισμός της στο γόνατο, την υποχρέωσε να εγκαταλείψει πρόωρα το WTA Finals στο τέλος της σεζόν και απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα παραμένει, καθώς απέσυρε τη συμμετοχή της και από το ASB Classic, το πρώτο τουρνουά που θα αγωνιζόταν στο 2020.

"Δεν θα παίξω στο Ώκλαντ αυτή τη χρονιά. Είμαι πολύ απογοητευμένη γι' αυτό, αλλά το συζήτησα με την ομάδα μου και πρέπει να κάνω αυτό που είναι καλύτερο για μένα. Είχα πολλές εκπληκτικές στιγμές εκεί, ελπίζω να δημιουργήσω περισσότερες το 2021", είπε η Andreescu.

Η 19χρονη, είχε κάνει πέρσι στο Ώκλαντ το πρώτο μεγάλο breakthrough της, καθώς ξεκίνησε από τα προκριματικά του τουρνουά, για να πετύχει 7 νίκες και να φτάσει μέχρι τον τελικό. Η απόφασή της προκαλεί ανησυχία και ενόψει του Australian Open, που ξεκινάει 2 εβδομάδες μετά το ASB Classic, στις 20 Ιανουαρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots