WTA
Παντρεύτηκε και η Bertens

 
Παντρεύτηκε και η Bertens
Παντρεύτηκε και η Bertens
tennisnews team Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 - 12:06

Πολλοί γάμοι πραγματοποιήθηκαν αυτή τη χρονιά στην παγκόσμια τενιστική κοινότητα και η τελευταία που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν η Kiki Bertens. 

Η 28χρονη Ολλανδέζα, η οποία διανύει μια πολύ καλή περίοδο στην καριέρα της, απ' ότι φαίνεται η προσωπική της ζωή δεν πάει πίσω, αφού το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Remko de Rijke, πρώην επαγγελματία τενίστα και τα τελευταία χρόνια προπονητή.

"Μια απίστευτη μέρα. Σας ευχαριστώ ξανά που μπόρεσα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη στιγμή", έγραψε στα σχόλια της δημοσίευσης της Bertens στο Instagram, η Γερμανίδα τενίστρια Julia Goerges.

Ευχήθηκαν επίσης στο ζευγάρι μέσα από τα social media οι Elise Mertens, Anastasia Pavlyuchenkova, Johanna Konta, Daria Gavrilova, Yanina Wickmayer, Marcelo Melo, Kristina Mladenovic και άλλοι.

 
 
 
View this post on Instagram

what a day!!

A post shared by Kiki Bertens (@kikibertens) on

Αυτός δεν ήταν ο μόνος γάμος που έγινε το Σάββατο, αφού θυμίζουμε πως στο Nules της Βαλένθια παντρεύτηκε ο Roberto Bautista Agut, με τον εφηβικό του έρωτα, την Ana Bodi Tortosa. Το εξωαγωνιστικό event της χρονιάς στην τενιστική κοινότητα βεβαίως παραμένει ο γάμος του Rafael Nadal με την Xisca Perello, που έγινε τον Οκτώβριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots