O Virtual Tennis Coach στο Wimbledon!

 
O Virtual Tennis Coach στο Wimbledon!
tennisnews team Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 - 17:23

Ο Virtual Tennis Coach βρίσκεται και φέτος στο μαγευτικό Wimbledon. Με ένα κανάλι αφιερωμένο σε ενδιαφέροντα του τουρνουά, δίνουμε την ευκαιρία στα μέλη μας να βρεθούν virtually κοντά μας! Ασκήσεις εντός και εκτός γηπέδου που κάνουν οι επαγγελματίες κατά την διάρκεια του Wimbledon, τι τρώνε, κάποιες πληροφορίες για τον εξοπλισμό τους και άλλα πολλά!

Βέβαια δεν θα λείψουν και οι επιλεκτικές αναλύσεις τεχνικής παικτών, με τρόπο κατανοητό και φυσικά κομμένες και ραμμένες στα δικά σας μέτρα, αλλά και έξυπνα tips & drills, ώστε να βάλετε ότι δείτε μέσα από το Wimbledon και στο δικό σας παιχνίδι! Ακόμα δίνεται η δυνατότητα να δείτε το εαυτό σας δίπλα δίπλα με τους επαγγελματίες, και να σας καθοδηγήσουμε στο πως να πάρετε στοιχεία για το δικό σας παιχνίδι!

Όλα αυτά με την επαναστατική υπηρεσία του Virtual Tennis Coach, μιας συμπληρωματικής υπηρεσίας του racketspecialist.com!

Το κανάλι μας για το Wimbledon θα είναι διαθέσιμο για όλα τα ενεργά μέλη. Δίνεται η δυνατότητα και σε μη μέλη του Virtual Tennis Coach, να συμμετέχουν στο κανάλι συνδρομητικά.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο www.vtc.gr

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots