Χωρίς άλλα τουρνουά στο γρασίδι Djokovic και Alcaraz

 
Χωρίς άλλα τουρνουά στο γρασίδι Djokovic και Alcaraz
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 10:41

Novak Djokovic και Carlos Alcaraz, θα δώσουν αμφότεροι τους πρώτους αγώνες τους στο χορτάρι στο Wimbledon, αφού αποφάσισαν να μην αγωνιστούν σε κάποιο από τα warm-up τουρνουά των προηγούμενων εβδομάδων.

Για τον Djokovic φυσικά αυτό δεν είναι κάτι νέο, με τον Σέρβο να το έχει κάνει πολλές φορές αυτό στο παρελθόν, δείχνοντας να μην τον επηρέαζει ιδιαίτερα στην απόδοσή του στο βρετανικό Grand Slam.

Θυμίζουμε πως ο Nole θα διεκδικήσει φέτος στο Λονδίνο τον 7o τίτλο του στο Wimbledon και τον 21ο σε Grand Slam διοργάνωση. Είναι το μεγάλο φαβορί και ο πρωταθλητής των τριών τελευταίων τουρνουά του Wimbledon, το 2018, το 2019 και το 2021.

Χωρίς κανένα τουρνουά προετοιμασίας θα πάει στο Λονδίνο και ο Carlos Alcaraz, ο οποίος απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Queen's αυτή την εβδομάδα, εξαιτίας μιας μικρής ενόχλησης στον αγκώνα.

Την Πέμπτη σε δηλώσεις του από τη Μούρθια, ο 19χρονος Ισπανός ανακοίνωσε και επίσημα πως δεν σκοπεύει να παίξει την εβδομάδα πριν από το Wimbledon, επομένως εκεί θα δώσει τον πρώτο του αγώνα για φέτος στο γρασίδι. Παρότι δεν έχει πολλές εμπειρίες απ' αυτή την επιφάνεια, είπε ότι πέρσι ένιωθε βολικά στο γρασίδι και ο στόχος του είναι να κερδίσει τον τίτλο, όπως και σε κάθε τουρνουά που αγωνίζεται.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots