Paire: "Ελπίζω η ITF να κάνει τη δουλειά της"

 
Paire: "Ελπίζω η ITF να κάνει τη δουλειά της"
Paire: "Ελπίζω η ITF να κάνει τη δουλειά της"
tennisnews team Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 8:40

Ο Benoit Paire κατήγγειλε τον Aljaz Bedene για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρησή τους για τον 2ο γύρο του US Open και ζήτησε από την ITF να εξετάσει σοβαρά το συμβάν και να τον τιμωρήσει ανάλογα.

Ο Paire αποκλείστηκε την Πέμπτη από τον 2ο γύρο του US Open, καθώς ηττήθηκε από τον Bedene με 4-6, 6-7 (3), 6-2, 7-5, 7-6 (4). Η αναμέτρηση ωστόσο στιγματίστηκε από αυτά που ακολούθησαν.

Ο Γάλλος, ο οποίος απώλεσε προβάδισμα με 2-0 σετ, έδωσε το χέρι του στον διαιτητή, αλλά όχι στον αντίπαλό του, κάτι που δε βλέπουμε και τόσο συχνά.

"Ένας αγώνας που θέλω να ξεχάσω, αλλά αρκετά θετικά από την αρχή της σεζόν. Δε θα μιλήσω γι' αυτό που έγινε στον αγώνα, αλλά ελπίζω πως η ITF θα κάνει τη δουλειά της σχετικά με τη συμπεριφορά του αντιπάλου μου", έγραψε ο Paire στο Instagram.
Ο Γάλλος τενίστας μίλησε επίσης στην L'Equipe για το περιστατικό, εξηγώντας πως ο Bedene δεν τον σεβάστηκε καθόλου.

"Δε θα συγχαρώ έναν άνθρωπο που δε με σέβεται σε όλο το παιχνίδι και που σε παραπάνω από μια αλλαγή, με προσέβαλε πίσω από την πετσέτα του. Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να μου μιλήσει έτσι", είπε ο Paire, προσθέτοντας:

"Μπορείτε να με κατηγορήσετε για πολλά πράγματα, αλλά πάντα λέω την αλήθεια. Ο διαιτητής άκουσε καλά όσα είπε και δεν έκανε τίποτα. Ήδη έχει παραβεί τους κανονισμούς, τώρα ελπίζω να δοθεί η παραδειγματική τιμωρία."

Στον 3ο γύρο του US Open, o Bedene θα αντιμετωπίσει τον Alexander Zverev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots