Medvedev για το match point: "Ίσως να μην το ξανακάνω!" (vid)

 
Medvedev για το match point: "Ίσως να μην το ξανακάνω!" (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 - 1:29

Ο Daniil Medvedev δε μετάνιωσε για την επιλογή του να κάνει underarm σερβίς στον τελευταίο πόντο του για φέτος στο Roland Garros στηρίζοντας το σκεπτικό εκείνης της στιγμής, όμως έμαθε από αυτό και ξέρει ότι δεν θα το δοκιμάσει ξανά απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά!

"Το σκεφτόμουν σε όλο τον αγώνα, ότι ίσως σε έναν σημαντικό πόντο μπορούσα να το κάνω, γιατί στεκόταν αρκετά πίσω στο court οπότε μπορούσε να πιάσει. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω σε άλλο σημείο του παιχνιδιού, εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι βρισκόταν από πάνω μου, οπότε θεώρησα πως μπορούσα να τον αιφνιδιάσω", είπε ο Medvedev στη συνέντευξη Τύπου, λίγο μετά την ήττα του από τον Τσιτσιπά με 3-0 σετ.

Δείτε το match point του αγώνα

"Κάποιες φορές το κάνω στην προπόνηση και τους αιφνιδιάζω, δεν ξέρουν τι να κάνουν με τη χαμηλή μπάλα, συνήθως κάνουν slice γι' αυτό ανέβηκα και στο φιλέ, αλλά ναι... (γέλια).

Δεν δούλεψε καθόλου, είχε απλά μια εύκολη μπάλα για να τελειώσει και το έκανε. Δεν θα πω ότι ήταν λάθος, ήταν κάτι που τόλμησα να κάνω. Την επόμενη φορά ίσως να μην το ξανακάνω, γνωρίζοντας ότι θα είναι έτοιμος."

Και ο Στέφανος ρωτήθηκε γι' αυτόν τον πόντο στη δική του συνέντευξη Τύπου και είπε πως κατάλαβε πως δε θα ήταν ένα συνηθισμένο σερβίς όταν είδε τον Medvedev να σταματάει για λίγο, γι' αυτό και αντέδρασε τόσο γρήγορα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots