"Καθάρισε" στα 3 σετ ο Zverev (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev Eurosport
tennisnews team Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 - 22:51

O Alexander Zverev κέρδισε στα 3 σετ τον Dennis Novak και πήρε σχετικά γρήγορα την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Roland Garros.

Με μια πειστική εμφάνιση κέρδισε τον πρώτο του αγώνα στο φετινό Roland Garros o Alexander Zverev, o οποίος επιβλήθηκε του Dennis Novak με 7-5, 6-2, 6-4, σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες.

Ο Zverev μπήκε σε μπελάδες στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, καθώς υπέστη break στο 4ο game και έμεινε πίσω με 1-3. Είχε break back point στο επόμενο game o Γερμανός, δεν το μετουσίωσε όμως με break και έμεινε πίσω μέχρι και με 2-5.

Κάπου εκεί, ο φιναλίστ του US Open ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και κατάφερε αρχικά να βγει από τη δύσκολη θέση και μετέπειτα να φτάσει και στη straight sets νίκη. Με δυο διαδοχικά break και 5 κερδισμένα games στη σειρά ο Sascha κέρδισε το 1ο σετ με 7-5, ενώ έκανε ένα γρήγορο break στο 2ο σετ, στο οποίο προηγήθηκε με 3-1.

Με νέο break στο 7ο game, o 23χρονος "ξέφυγε" με 5-2 και σέρβιρε με επιτυχία για το 6-2 λίγο αργότερα. Και στο 3ο σετ έκανε γρήγορο break, για να προηγηθεί με 2-0 και αυτό ήταν αρκετό για να του δώσει την άνετη πρόκριση, αφού ο Novak δεν μπόρεσε να απειλήσει το σερβίς του στο υπόλοιπο του αγώνα.

Με 37 winners και 32 αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε το ματς ο Zverev, ο οποίος θα περιμένει την αναμέτρηση του Michael Mmoh με τον Pierre-Hugues Herbert, για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots