Έπαιζαν μέχρι τις 4 το πρωί στο Davis Cup

 
Έπαιζαν μέχρι τις 4 το πρωί στο Davis Cup
Έπαιζαν μέχρι τις 4 το πρωί στο Davis Cup
tennisnews team Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 - 12:22

Τα προβλήματα με τον προγραμματισμό των αγώνων στo Davis Cup της Μαδρίτης συνεχίζονται και ο τελευταίος αγώνας της χθεσινής ημέρας ολοκληρώθηκε στις 4 το πρωί!

Για την ακρίβεια, ως τις 04:04 των ξημερωμάτων της Πέμπτης αναγκάστηκαν να μείνουν στο court 4 παίκτες, οι Jack Sock, Sam Querrey, Fabio Fognini και Simone Bolelli, που αναμετρήθηκαν για τον αποφασιστικό πόντο της αναμέτρησης της Ιταλίας με τις ΗΠΑ.

Για την ιστορία, οι Sock και Querrey κέρδισαν με 6-7 (4), 7-6 (2), 6-4 και έδωσαν τη νίκη στις Ηνωμένες Πολιτείες, που πήραν τη 2η θέση του 6ου ομίλου και θα περιμένουν τους σημερινούς αγώνες για να δουν αν θα προκριθούν στα προημιτελικά.

Ευτυχώς, καμιά από τις δυο ομάδες δεν έχουν αγώνα σήμερα, κάτι που θα δημιουργούσε σίγουρα πρόβλημα, μιας και ουσιαστικά οι παίκτες που αγωνίστηκαν και οι προπονητές κοιμήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες. Όπως και να 'χει όμως, η εικόνα του νέου συστήματος του Davis Cup προβληματίζει όσον αφορά τον προγραμματισμό των αγώνων, κάτι που είχε θίξει και ο Rafael Nadal προχθές

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, πως αυτός ήταν ο αγώνας που ολοκληρώθηκε πιο αργά σε ολόκληρη την ιστορία του Davis Cup, καθώς και ο 2ος αγώνας που ολοκληρώθηκε πιο αργά στην ιστορία του αθλήματος, μετά από εκείνον τον αξέχαστο αγώνα των Lleyton Hewitt και Μάρκου Παγδατή στο Australian Open του 2008, που είχε τελειώσει στις 04:34 το πρωί!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots