Τα παράπονα του Nadal στο Davis Cup

 
 Τα παράπονα του Nadal στο Davis Cup
Τα παράπονα του Nadal στο Davis Cup
tennisnews team Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 - 15:28

Καθόλου ευχαριστημένος δεν ήταν ο Rafael Nadal από τους διοργανωτές, μετά την πρώτη του αγωνιστική παρουσία στην τελική φάση του Davis Cup. 

Ο Nadal, ο οποίος κέρδισε στην πρεμιέρα του τον Karen Khachanov με 6-3, 7-6 (7), ολοκλήρωσε τον αγώνα περίπου τα μεσάνυκτα, στο Caja Magica της Μαδρίτης. Στη συνέχεια ακολούθησε το διπλό ανάμεσα σε Ισπανία και Ρωσία, με τους Marcel Granollers και Feliciano Lopez να παίρνουν τη νίκη για την ομάδα του, αλλά να μένουν στο γήπεδο έως τις 02:00 περίπου το βράδυ.

"Αν ένας αγώνας τελειώνει στις 02:00, είναι αδύνατο να κοιμηθείς πριν τις 03:30, επειδή είσαι σε υπερένταση και χρειάζεται και κάποια διαδικασία αποθεραπείας. Αύριο παίζουμε ξανά. Οι αγώνες είναι δύσκολοι και αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά", είπε ο Nadal, ο οποίος κατηγόρησε τους διοργανωτές για κακό προγραμματισμό.

Από τα υπόλοιπα στοιχεία της νέας μορφής του Davis Cup, όπου 18 ομάδες διεκδικούν το τρόπαιο της παγκόμιας πρωταθλήτριας σε ένα τουρνουά μιας εβδομάδας, o Nadal δεν είχε άσχημες εντυπώσεις. Θυμίζουμε πως ο Ισπανός ήταν ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν δυσαρέσκεια, όταν ανακοινώθηκε αυτό το νέο πρότζεκτ από την ITF. 

"Έπαιξα μόνο μια μέρα. Μου άρεσε, αλλά θα ήταν καλύτερα αν κερδίζαμε 2-0. Είναι ωραία διοργάνωση, με τη μορφή αυτή όμως αντιμετωπίζεις συνεχώς τον κίνδυνο να αποκλειστείς. Τα παιχνίδια είναι κλειστά και το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει, ενώ ήδη έχεις τεράστια πίεση."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots