Australian Open: Ξανά στη Μέση Ανατολή τα προκριματικά

 
Australian Open: Ξανά στη Μέση Ανατολή τα προκριματικά
Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:33

Στη Μέση Ανατολή, σε Άμπου Ντάμπι και Ντουμπάι, θα γίνουν και την ερχόμενη σεζόν τα προκριματικά του Australian Open, με την Παραμονή Χριστουγένων να είναι η επικρατέστερη ημερομηνία για τον τελικό γύρο.

Όπως είχε γίνει και πέρσι, το Australian Open σκοπεύει να διοργανώσει τα προκριματικά του για το τουρνουά του 2022 εκτός Αυστραλίας, για λόγους ασφαλείας με την πανδημία.

Οι πόλεις φιλοξενίας θα είναι και πάλι το Άμπου Ντάμπι και το Ντουμπάι, με τη μια πόλη να φιλοξενεί τα προκριματικά των ανδρών και την άλλη των γυναικών, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, τα προκριματικά τουρνουά θα ολοκληρωθούν την Παραμονή Χριστουγέννων.  

Από τη Μέση Ανατολή θα προγραμματιστούν και φέτος πτήσεις τσάρτερ για την Αυστραλία την περίοδο 23-26 Δεκεμβρίου που θα μεταφέρει παίκτες, προπονητές και προσωπικό, καθώς αναμένεται να επιβληθεί και φέτος σε όλους υποχρεωτική καραντίνα 2 εβδομάδων, όπως είχε συμβεί και το 2021.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μόνη αλλαγή σε σχέση με πέρσι θα είναι ότι το 2022 το Australian Open θα γίνει τις προβλεπόμενες ημερομηνίες, επομένως όλα θα συμβούν λίγο νωρίτερα. Θυμίζουμε πως πέρσι το πρώτο Grand Slam της χρονιάς είχε πάει λίγο πίσω, είχε μεταφερθεί στη 2η και στην 3η εβδομάδα του Φερβουαρίου και τα προκριματικά είχαν ολοκληρωθεί στις 13 Ιανουαρίου.

Αυτή τη χρονιά τα προκριματικά του Australian Open θα έχουν και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, αφού αναμένεται να συμμετέχουν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots