H άσεμνη πράξη του Benchetrit και η επέμβαση του διαιτητή (vid)

 
H άσεμνη πράξη του Benchetrit και η επέμβαση του διαιτητή (vid)
H άσεμνη πράξη του Benchetrit και η επέμβαση του διαιτητή (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 - 15:09

Τον γύρο του κόσμου κάνει μέσα από το διαδίκτυο το βίντεο με πρωταγωνιστή τον Elliot Benchetrit στο Australian Open, με τον Γάλλο τενίστα να ζητάει από ένα ball girl να του ξεφλουδίσει την μπανάνα. Άμεση ήταν η επέμβαση του διαιτητή, που φρόντισε να καταστήσει σαφές πως κάτι τέτοιο δεν ανήκει στις αρμοδιότητες του κοριτσιού.

Ο Benchetrit, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.229 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν έχει και την καλύτερη φήμη στο Challenger Tour, όπου αγωνίζεται το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Σήμερα πιθανότατα θα χάσει μερικούς ακόμα fans, καθώς δεν έκανε και την καλύτερη κίνηση προς ένα κορίτσι, με τον τηλεοπτικό φακό να απαθανατίζει τη στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος Γάλλος τενίστας ζήτησε από το κορίτσι να του ξεφλουδίσει μια μπανάνα. Ο chair umpire, John Blom, αντιλήφθηκε γρήγορα τι είχε γίνει και σταμάτησε το κορίτσι, κάνοντας τις σχετικές παρατηρήσεις στον Benchetrit.

Το συμβάν έγινε στον τελευταίο αγώνα του Benchetrit στα προκριματικά του Australian Open, όπου κέρδισε τον Dmitry Popko με 4-6, 6-2, 6-3. Ο Γάλλος μπήκε στο κυρίως ταμπλό και αύριο αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Yuichi Sugita για τον 1ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots