ATP
Djokovic: "Ξέρω ότι μπορώ να κερδίσω κάθε αντίπαλο, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου"

 
Djokovic: "Ξέρω ότι μπορώ να κερδίσω κάθε αντίπαλο, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου"
tn team Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 - 12:12

Ο Novak Djokovic παραχώρησε δηλώσεις μετά την εύκολη νίκη στη πρεμιέρα του στο Monte-Carlo κόντρα στον Roman Safiullin, μιλώντας για την εμφάνιση του αλλά και για το πως αισθάνεται στην επιστροφή του στο χώμα.

"Ένιωσα πολύ καλά, ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις που είχα εδώ και χρόνια σε αυτά τα γήπεδα. Το Monte-Carlo είναι το πρώτο μεγάλο χωμάτινο τουρνουά της σεζόν, και τα τελευταία 6 ή 7 χρόνια δεν κατάφερα να ξεκινήσω δυνατά και καλά, πάντα δυσκολευόμουν εδώ." Έτσι ξεκίνησε τη συνέντευξη του ο Novak Djokovic, ο οποίος επικράτησε με 6-1, 6-2 του Roman Safiullin.

"Το τουρνουά μόλις ξεκίνησε, είναι μόνο ένα 1ο παιχνίδι. Ελπίζω να δουλέψω τις επόμενες μέρες για να διατηρήσω αυτόν τον ρυθμό και αυτή την συγκέντρωση και να αποδίδω το ίδιο καλά όπως σήμερα."

Επόμενος αντίπαλος για τον Nole θα είναι ο Lorenzo Musetti, ο οποίος κέρδισε τον Arthur Fils με 6-3, 7-5. Να σημειωθεί πως ο Musetti πέρυσι είχε κερδίσει στο τουρνουά του Μονακό, τον Novak Djokovic στον 3ο γύρο.

"Δε φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στο χώμα και έχει ένα πολύ ωραίο μπάκχαντ με το ένα χέρι. Επίσης, είναι πολύ αθλητικός, είναι ικανός να κάνει πολλά πράγματα καλά και είναι ένας από τους πιο υποσχόμενους νέους παίκτες σε όλο τον κόσμο."

"Ξέρω πως όταν πιάνω την καλύτερη μου απόδοση μπορώ να κερδίσω κάθε αντίπαλο σε κάθε επιφάνεια, έχω εμπιστοσύνη στον ευατό μου"

Η αναμέτρηση μεταξύ Novak Djokovic και Lorenzo Musetti θα πραγματοποιηθεί στην Πέμπτη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots