ATP
Nadal: "Εδώ και δυο μήνες έχω πρόβλημα στους κοιλιακούς"

 
Nadal: "Εδώ και δυο μήνες έχω πρόβλημα στους κοιλιακούς"
© Rafa Nadal Academy
tennisnews team Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 - 13:20

Ο Rafael Nadal αποκάλυψε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Nadal απέσυρε αυτή την εβδομάδα τη συμμετοχή του και από το Monte-Carlo Masters, συνεχίζοντας να προκαλεί ανησυχίες. Λίγες ώρες αργότερα, ο θείος του, Toni Nadal, είπε πως εδώ και κάποιο καιρό ο Rafa δεν μπορεί να σερβίρει στο 100% του, ενώ ο ίδιος ο Rafa αποκάλυψε το βράδυ του Σαββάτου πως το πρόβλημα είναι στους κοιλιακούς, ένας νέος τραυματισμός, που δεν είχε στην Αυστραλία.

"Το πάω μέρα με τη μέρα. Δεν αποκλείω τίποτα, ούτε το να είμαι στη Βαρκελώνη, ούτε το να είμαι στη Μαδρίτη. Δεν θα μπορέσω να παίξω στο Monte-Carlo, δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να αγωνιστώ εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που αντιμετωπίζω", είπε ο Nadal, ο οποίος μίλησε στο Movistar+ στο ημίχρονο του τελικού του Copa del Rey, που παρακολούθησε ζωντανά στη Σεβίλλη.

"Εδώ και δυο μήνες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς μου, από τότε που επέστρεψα από την Αυστραλία. Ανάρρωσα γρήγορα από τον τραυματισμό του στην Αυστραλία και μετά, μετά από μια μέρα προπόνηση, άρχισα να έχω ενοχλήσεις στους κοιλιακούς κι έτσι το πηγαίνω σιγά-σιγά. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να συνέλθω εντελώς. Προσπαθούμε να το κάνουμε πολύ προσεκτικά", πρόσθεσε.

Τα περιθώρια πάντως για τον Rafa είναι αρκετά στενά, αφού το τουρνουά της Βαρκελώνης ξεκινάει μόλις σε μια εβδομάδα, ενώ αυτό της Μαδρίτης σε 2,5 εβδομάδες. Ακολουθεί στη συνέχεια το τουρνουά της Ρώμης και φυσικά το Roland Garros, που είναι και ο μεγάλος στόχος του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots