ATP
Τσιτσιπάς: "Χαρούμενος με το παιχνίδι μου" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Χαρούμενος με το παιχνίδι μου" (vid)
© Mifel Tennis Open / Mextenis
tn team Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 - 6:44

O Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ευχαριστημένος με το παιχνίδι του σήμερα και με το πως χειρίστηκε ορισμένες καταστάσεις, έδωσε τα συγχαρητήρια στον αντίπαλό του για τον καλό αγώνα, ενώ έκανε κι ένα σχόλιο για τον επόμενο αγώνα του, ενάντια στον Casper Ruud.

"Ήταν μεγάλη μάχη και οι δυο παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πρέπει να τον συγχαρώ γιατί με πίεσε στα όριά μου και έπρεπε να βγάλω μερικά πολύ καλά χτυπήματα. Είμαι χαρούμενος με το πως έπαιξα, ήταν διασκεδαστικό που μπόρεσα να ξεκινήσω τόσο δυνατά το tie-break γιατί μου έδωσε αυτοπεποίθηση", είπε ο Τσιτσιπάς στις δηλώσεις που έκανε μέσα από το court, αμέσως μετά τη νίκη του με 7-6 (1), 6-3 επί του Aleksandar Kovacevic στο Λος Κάμπος.

"Το 2ο σετ το διαχειρίστηκα πολύ καλά, είχα την ευκαιρία να κάνω break και το έκανα κατευθείαν. Από εκεί και πέρα χειρίστηκα πολύ καλά το σερβίς μου και ο κόσμος με υποστήριζε που είναι κάτι που πάντα αισθάνομαι εδώ", πρόσθεσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Στα ημιτελικά του Los Cabos Open, o Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Casper Ruud, με τον οποίο μπορεί να έχει συναντηθεί μόλις 2 φορές σε ATP διοργανώσεις (1-1 στις νίκες), αλλά οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια και έχουν συναντηθεί πολλές φορές στα juniors.

"Έχουμε παίξει πολλούς αγώνες με τον Casper, είναι ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές που έχουμε στο tour. Το πλάνο μου είναι να είμαι καλά προετοιμασμένος και να το αντιμετωπίσω όπως και κάθε άλλο παιχνίδι μου μέχρι στιγμής."

Τέλος, ο Στέφανος ρωτήθηκε αν τα πάει καλύτερα με τα ισπανικά τους τελευταίους μήνες, λόγω της συντρόφου του, Paula Badosa.

"Η Paula μιλάει μόνο καταλανικά όταν είναι γύρω μου, οπότε είναι δύσκολο", είπε γελώντας ο Τσιτσιπάς, που δεσμεύτηκε να προσπαθήσει περισσότερο την επόμενη φορά, ενώ ευχαρίστησε στα ισπανικά το μεξικανικό κοινό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots