ATP
Υπερασπίστηκε τον τίτλο του στο Delray Beach o Fritz (vid)

 
Υπερασπίστηκε τον τίτλο του στο Delray Beach o Fritz (vid)
© Andrew Patron/Delray Beach Open
tn team Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 - 21:45

O Taylor Fritz παρέμεινε στον θρόνο του στο Delray Beach της Φλόριντας, κερδίζοντας για 2η διαδοχική χρονιά τον τίτλο.

Στον τελικό του Delray Beach Open, που έγινε σήμερα με μια μέρα καθυστέρηση εξαιτίας των βροχών, ο Fritz επικράτησε του Tommy Paul με 6-2, 6-3 σε 1 ώρα και 40 λεπτά.

Ο 26χρονος Αμερικανός, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.10 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε τους 31 από τους 43 πόντους στα πρώτα του σερβίς και κατάφερε να σβήσει και τα 7 break points που αντιμετώπισε στον τελικό.

Από τη δική του μεριά, "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του συμπατριώτη του. Η πρώτη ήταν στο 4ο game του 1ου σετ, όπου προηγήθηκε με 3-1. Έκλεισε το 1ο σετ με break για το 6-2 και στο τέλος του 2ου σετ, αφού είχε σώσει άλλες 4 ευκαιρίες του Paul, κατάφερε να κάνει ένα ακόμα break και να πάρει το προβάδισμα με 5-3.

Ο Fritz σημείωσε 4 νίκες χωρίς να απωλέσει σετ αυτή την εβδομάδα στο Delray Beach και κατέκτησε τον 7ο τίτλο της καριέρας του (7-5 σε τελικούς), 1ο στη φετινή σεζόν και 4ο σε αμερικανικό έδαφος. Αξίζει να σημειωθεί, πως έχει κερδίσει τους 6 τελευταίους τελικούς που έδωσε, κατακτώντας τους 6 από τους 7 τίτλους του μέσα στα 2 τελευταία χρόνια.

O Paul, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στο Ντάλας την προηγούμενη εβδομάδα, έπαιξε για 2η διαδοχική εβδομάδα σε τελικό, αλλά έμεινε στους 2 τίτλους (2-3 σε τελικούς).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots