ATP
Sinner: "Ακόμα δεν έχω δει τους γονείς μου απ' όταν επέστρεψα από τη Μελβούρνη"

 
Sinner: "Ακόμα δεν έχω δει τους γονείς μου απ' όταν επέστρεψα από τη Μελβούρνη"
© ABN AMRO Open
tn team Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 - 12:48

Το να είσαι στο κορυφαίο επίπεδο του τένις στις μέρες μας είναι πάρα πολύ απαιτητικό και ο Jannik Sinner αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει προλάβει να δει τους δικούς του ανθρώπους, από τότε που επέστρεψε στην Ευρώπη από την Αυστραλία.

"Πρέπει να ομολογήσω ότι πρέπει να κάνεις πολλές θυσίες για να φτάσεις σε τέτοιες επιτυχίες, αλλά είναι σημαντικό να απολαμβάνεις τη διαδικασία, να κάνεις αυτό το ταξίδι διασκεδαστικό. Το περιβάλλον μου αποτελείται από σπουδαίος επαγγελματίες, που κάνουν την καθημερινότητά μου φανταστική και αυτό είναι απαραίτητο όταν πρέπει να περνάς τόσες ώρες στο γυμναστήριο και στο γήπεδο", είπε ο Sinner, στις δηλώσεις που έκανε στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου, μετά τον θρίαμβό του στον τελικό του Ρότερνταμ.

Ο 22χρονος Ιταλός είχε να αγωνιστεί από το Australian Open, ωστόσο απέδειξε πως παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, φτάνοντας τις 15 διαδοχικές νίκες στο tour και τις 32 νίκες στα 34 τελευταία παιχνίδια του!

"Είμαι περήφανος με την απόδοσή μου αυτή την εβδομάδα. Χειρίστηκα καλά κάθε περίπλοκη κατάσταση σε όλους τους αγώνες μου και νιώθω πως συνεχίζω να βελτιώνομαι."

Ο Sinner τώρα θα έχει τη δυνατότητα να πάει στο πατρικό του σπίτι στη βόρεια Ιταλία και να δει τους γονείς του και τους παππούδες, τους οποίους δεν έχει δει από τότε που γύρισε από τη Μελβούρνη!

"Σας είχα πει και πριν λίγες μέρες ότι ήθελα πολύ να πάω στο σπίτι, γιατί δεν τους έχω δει από τότε που επέστρεψα από τη Μελβούρνη! Έπρεπε να ανταποκριθώ σε κάποιες υποχρεώσεις και μετά πήγα αμέσως στο Μόντε Κάρλο για να προπονηθώ. Σήμερα θα πάω στο σπίτι, στο San Candido, όπου θα περάσω λίγες μέρες με την οικογένειά μου. Δεν έχω σκοπό να κάνω σκι γιατί θα έχω ελάχιστον χρόνο και θέλω να τον εκμεταλλευτώ με τους παππούδες μου, που είναι αρκετά μεγάλοι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots